Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,193 $

Hal a tortán: Bíró Ica finoman jelezte a dolgot Alekosznak

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy Noémi számára is kezdett sok lenni Alekosz, aki megint hozta a formáját, és szinte mindenbe bele tudott kötni, vagy volt róla véleménye.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy mindenki ismeri Alekoszt az országban, sokan kedvelik, sokan pedig ki nem állhatják őt. Mondhatni mindenről van véleménye, és hosszú mondatokba tudja foglalni azokat a dolgokat, amiket gondol.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Ezek után pláne érdekes volt látni, hogyan teljesít majd a Hal a tortán új évadában, ahol csak úgy repkedtek a bókok. Szinte megállás nélkül dicsérte Nagy Noémit, de természetesen a kritikákról sem feledkezett meg.

Néha Horváth Éva is csak fogta a fejét, hogy mégis mi történik, de Bíró Ica szintén nyugodtan kezelte a szituációt. Próbáltak jó hangulatot teremteni, ám amikor Alekosz beindul, és csak úgy szórja magából a mondatokat, mindez nem egyszerű.

Többek között Noémi testtartását is megdicsérte, nagyon elégedett volt vele, bár elmondása szerint ez nem bók volt a részéről. Alekosz közben végtelen részletességgel elemezte az ételeket, ahelyett hogy élvezte volna az ízeket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2