Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Hal a tortán: Zámbó Krisztián már az autóban kiakadt, Cooky helyrerakta (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Krisztián csak fogta a fejét, miközben a következő estére tartottak, de Cooky nem hagyta magát.

Zámbó Krisztián általában főszereplő, bármilyen televíziós műsorban is szerepeljen. Megosztó a személyisége, sokan támadják és kritizálják, ám most ő volt az, aki folyamatosan kritizált, néhol élesebben.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Hal a tortánban indult a többi sztár kíséretében, de arra nem számíthattunk, hogy össze fog kapni az egyik segítővel. Győzike Kunovics Katinkának igyekezett segíteni, ami nem ment egyszerűen, de jó volt a hangulat.

Győzike a lakásban maradt felszolgálni, majd jött a balhé Krisztiánnal. Botrány ugyan nem lett belőle, kissé paprikás volt a hangulat, aminek nyilván Katinka pláne nem örült, mert ez az ő vacsorája lett volna.

Krisztián másnap Cooky-val vitázott, amikor szóba került a főzekék. A francia DJ és rádiós nem hagyta magát, és igyekezett helyrerakni az énekest, aki csak fogta a fejét, és finoman elküldte a társakat.

Cooky ritkán emeli meg a hangját, de akkor még határozottabb, viszont nem volt tiszteletlen. Elmagyarázta a helyzetet Krisztiánnak, aki nem mindennel tudott egyetérteni, és ebből kisebb vita kerekedett.