Clouds
21 Budapest
Dollár
344,22 Ft
Euró
368,80 Ft
Font
428,02 Ft
Bitcoin
25,611 $

Hal a tortán: Győzike kikapott, amiért idegeneket hívott Kunovics Katinka otthonába

Fotó: Instagram/Hal a tortán
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzike hozta a formáját, és pillanatokon belül átírta a terveket, de csak jót akart, viszont nem úszta meg a leszidást.

Győzike számára finoman szólva sem ismeretlen a Hal a tortán. Már a lányának, Gáspár Virágnak is segített a műsorban, ami olyannyira jól sikerült, hogy a fiatal lány végül megnyerte a versenyt, teljesen megérdemelten.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Győzike legutóbb sem unatkozott, amikor Kunovics Katinának segített, akivel már több mint 24 éve barátok, munkatársak. Remek közöttük a kapcsolat, viszont nem ment minden simán a főzés ideje alatt.

Szomszédok segítségét kérte Győzike, aki az este folyamán összeszólalkozott Zámbó Krisztiánnal. Szerencsére egyikük sem távozott idő előtt, és a végén buliztak egy nagyot, kicsit elfeledtetvén a rossz légkört.

Katinka viszont látható módon nem örült annak, hogy idegen szomszédok vannak a lakásában, akiket Győzike intézett. Le is szidta emiatt, illetve az sem tetszett neki, hogy ismeretlenek nyúlkáltak a készülő ételekhez.

Kapott is az „arcára” Győzike, aki jókat nevetett, és már nagyon várta az estét, amit felszolgálóként igyekezett abszolválni. Akkor még nem is sejtette, hogy lesznek kellemetlenebb pillanatai is a Krisztiánnal való vita miatt.