Clouds
21 Budapest
Dollár
344,22 Ft
Euró
368,80 Ft
Font
428,02 Ft
Bitcoin
25,611 $

Győzike szomszédokhoz kiáltott segítségért a Hal a tortánban (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzikét nem kell félteni, hamar feltalálja magát, és ez most sem volt másképp, amikor a Hal a tortánban vendégszerepelt.

Győzike soha nem esik kétségbe, ha valamilyen probléma adódik, emiatt is tart az életében előrébb, mint sokan mások. Szeret szerepelni, szórakoztatni, és amikor segíteni kell, még magasabb fokozatra kapcsol.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Nem is oly rég még Dubajban pihent a családjával, ahol fantasztikus élményekben volt részük. Rengeteg fotót készítettek a sivatagi helyszínről, és talán nem most utoljára jártak ott négyesben, családként.

Győzike a Hal a tortánban is szerepelt, mert Kunovics Katinka őt kérte meg arra, hogy segítsen neki. Nem ment minden simán, Győző viszont nem adta fel, és a szomszédoktól kért segítséget, akik hamar felismerhették.

Körbekiabálta a házat, hátha talál valakit, aki épp kint van az erkélyen. Végül sikerrel járt, hamar leboltolta a dolgot, és már ment is a kiegészítőkért, amik a vacsorához kellettek, aminek nyilván Katinka örült.

Győző tehát nem esett pánikba, pillanatokon belül megoldotta a kérdést, hogy estére minden a legnagyobb rendben legyen. A főzés után nem ment el, ott maradt felszolgálni, akárcsak korábban Gáspár Virág estéjén.