Clouds
21 Budapest
Dollár
344,80 Ft
Euró
371,07 Ft
Font
431,88 Ft
Bitcoin
26,768 $

Aranyozott lovak között fotózták Győzikét Dubajban (fotók)

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy hatással volt Győzikére és családjára a dubaji kaland, amit sosem fognak elfeledni, és egy nap valószínűleg visszatérnek a sivatagba.

Győzike és családja együtt nyaralt Dubajban, nem mostanában volt példa arra, hogy négyesben pattantak repülőre. Ez a régi szép időket idézte, és rengeteg tartalmat osztottak meg magukról a Közel-Keletről.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Sorra jöttek az újabbnál újabb fotók, és természetesen Győzikéék a helyi viseletet is kipróbálták. Egyszerre voltak trendiek, miközben a múltat idézték, ami a szent helyeken a jelent és a jövőt jelenti.

Győzikére is nagy hatással volt a kaland, és ez egy olyan helyszín, ahová bármikor visszatérnének, plán azokban az időkben, amikor Magyarországon épp hideg van, mint az elmúlt hetekben. Ennek azonban már vége, akárcsak Győzikéék dubaji útjának.

„@dubaineked.hu Az élet igaz és állandó értéke a halhatatlanság, és annak megismerése, megértése. Megtanulni, hogy minden mindennel összetartozik.” – kezdte a bejegyzését Győzike az Instagram oldalán.

„És azt, hogy se kezdete, se vége nincsen a létnek, mert halál nincs, az élet örök. Állandó érték megtanulni azt, hogy tulajdonképpen egy ember lelke akkor látható, amikor nem látható a teste. És mindeközben az igazi, a legigazibb érték maga az élet. Az a nagy tapasztalás, amire mindenkinek szüksége van.”