Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Zámbó Krisztián a Hal a tortánban: „Talpas paraszt leszek” (videó)

Fotó: Instagrm/Hal a tortán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Krisztiánnak ugyan ízlett a leves, elégedetlen volt a kanár méretében, így úgy döntött, hogy magába önti az ételt.

Zámbó Krisztiánnak nem könnyű megfelelni a Hal a tortánban, ami alatt azt is megtudhattuk, eddig hány jegygyűrűt adott Zsuzsinak, a kedvesének. Hosszú ideje vannak együtt, de még mindig nem házasodtak össze.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Az énekes gyerekeket szeretne a szerelmétől, vágyik arra, hogy édesapa legyen, és menyasszonyi ruhában láthassa a kedvesét. Krisztián igyekszik óvatosan fogalmazni, ám ez nem mindig sikerül, de bocsánatot kért Cooky-tól, amikor sóhernek tartotta a méretek miatt.

A legutóbbi este sem volt sima, melynek ideje alatt Győzike is megjelent. Krisztián ezúttal is élt a kritika lehetőségével, és ugyan a leves ízlett neki, a kanál méretével egyáltalán nem volt kibékülve, aminek hangot adott.

Cooky szerint Krisztiánnak minden kicsi, mindig arra panaszkodik, hogy kicsik a dolgok. Az énekes tagadta, hogy komplexussal küzdene, majd úgy döntött, szabályosan magába önti a tál levest.

„Talpas paraszt leszek…” A többieket nem zavarta Krisztián „manővere”, így viszont legalább sokkal több leves jutott a gyomrába rövid idő alatt, míg a többiek arra kíváncsiak, mit fog alkotni, amikor ő lesz a vendéglátó.