Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Hal a tortán: Zámbó Krisztán szerint ez már sóherség, Cooky tagad (videó)

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Krisztián finoman megjegyezte, kissé sóhernek tűnik az a fajta tálalás, amit Cooky választott, csak úgy repkedtek a kritikák.

Zámbó Krisztián nagy esélyesként indult el a Hal a tortán versenyén, ami meg meglepő, mert komoly konyhai tudással rendelkezik. A forgatások alatt arról is beszélt, hogy hány jegygyűrűt adott eddig a kedvesének.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Sőt, volt olyan pillanat is, amikor menyasszonyi ruhában látta a lelki szemei előtt Zsuzsit. Már több mint 12 éve együtt vannak, bár voltak szakításaik, de összességében ez a 12 év igencsak soknak mondható.

Legutóbb Cooky volt a vendéglátó, aki már előre tartott Krisztián kritikáitól. Joggal, hiszen Zámbó Jimmy fia nem fogta vissza magát, összesen 15 borsószemet számolt a levesében, ami valljuk be, nem túl sok.

Sóhernek tűnt ez a megoldás Krisztián számára, aki legszívesebben teát szolgált volna fel abban a kis tányérban. Young G jókat nevetett közben, és szerencsére Cooky mindezt nem hallotta, mert nem kevés kritika hangzott el.

Krisztiánnak végül nemcsak az adagokkal volt baja, és ekkor már sejteni lehetett, hogy nem fog túl sok pontot adni. Később azonban kiderült, Cooky a sóherságot azért meghallotta, amiért Krisztián bocsánatot kért.