Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Zámbó Krisztián már menyasszonyi ruhában látta maga előtt Zsuzsit

Fotó: Instagram/Hal a tortán
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zámbó Krisztián egy nagyon is romantikus alkat, aki szinte már látta maga előtt a párját menyasszonyi ruhában.

Zámbó Krisztián és szerelme több mint 12 éve alkotnak egy párt. Manapság nagyon ritka, amikor egy páros ennyi ideig kitart egymás mellett, pláne ebben a korosztályban, mert mindketten fiataloknak tekinthetőek.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

Krisztián az idősebb, ugyanakkor még mindig nagyon fiatalos, jó pár esztendőt letagadhatna a korából. A férfiaknál ez nyilván másképpen működik, eltérő módon öregednek, mint a nők, akik viszont hamarabb válnak érettebbé gondolkodásban.

A híres és ismert énekes a Hal a tortánban is szerepelt, melynek során elárulta, már három jegygyűrűt is ajándékozott a szerelmének. Esküvőre azonban továbbra sem került sor, és egyelőre nem alapítottak családot.

Krisztián nagyon szeretne édesapává válni, megtapasztalni azt, hogy milyen érzés családfőnek lenni, akárcsak egykor a legendás édesapja, Zámbó Jimmy. A Király már csak odafentről figyelhet, de biztosan büszke lesz, ha Krisztián fia egy nap apukaként üzenhet.

Az X-Faktor és a Sztárban Sztár korábbi versenyzője a Hal a tortánban mesélt arról, hogy szinte már látta maga előtt Zsuzsit menyasszonyi ruhában. „Én biztos, hogy sírtam volna.” – mondta Krisztián.