Hal a tortán: Jimmy dalát énekelte Zámbó Krisztián, de a vacsorája megbukott

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Amennyire favoritnak tűnt Zámbó Krisztián, annyira gyengén szerepelt az este folyamán, legalábbis az ételeket tekintve biztosan.

Zámbó Krisztián végigkritizálta a hetet, sokan azt mondták, kissé túl nagy lehet a mellénye. A Konyhafőnökben sokáig jutott, többször még saját magát is meglepte, így azt gondolhattuk, simán hozza a Hal a tortánt.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Nem így lett, ráadásul volt egy nagyobb vitája is az egyik vendégszereplővel, Győzikével. Cooky sem akarta hagyni magát, és nem egyszer visszaszólt az énekesnek, aki látható módon nem örült a végeredménynek.

Young G lett a befutó, amire nem sokan számíthattak, de megérdemelten nyert. Krisztián csalódott, viszont tekintve, hogy milyen vacsorát hozott össze, ez talán nem okozhatott olyan sokkoló meglepetést.

Igyekezett szórakoztatni a közönséget, viszont nem hívott sztárvendéget, helyette édesapja egyik dalát adta elő. A pontkiosztások sem maradtak el, amik nagyon beszédesek voltak, ritkán látni hasonlót, amikor valaki 2-est kap.

Többen inkább 1 pontot adtak volna, de ez a 2 pont is rendkívül gyenge. Young G sem esett hanyatt ezen az egészen, és azt mondta, a barátságukra való tekintettel ad 2 pontot Krisztiánnak, nem többet.