Clouds
21 Budapest
Dollár
346,77 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
431,31 Ft
Bitcoin
27,101 $

Hal a tortán: Young G szerint Zámbó Krisztián síkhülye

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Remek volt a hangulat a hangulat a Hal a tortán legutóbbi adásrészében, melynek ideje alatt jól szórakoztak a sztárok.

Hamarosan véget ér a hét, ami egyúttal azt is jelenti, megtudhatjuk, hogy ki nyerte a Hal a tortán aktuális versenyhetét. Zámbó Krisztián nagy esélyes lehet, aki elárulta, hány jegygyűrűt ajándékozott az évek alatt a barátnőjének.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A viták sem maradtak el, Krisztián összefeszült Győzikével, de szerencsére nem lett belőle botrány. A feszültség viszont érezhető volt, nemigazán volt egy hullámhosszon a két énekes, viszont megoldották a kérdést.

Győzike csak úgy sziporkázott, Kunovics Katinkának igyekezett segíteni, és közben ő volt a hangulatfelelős. Krisztián kritikái sem maradhattak el, másnap pedig jöhetett a következő kör, ami szintén érdekesnek ígérkezett.

Feladatokat is kellett teljesíteniük a versenyzőknek, és Young G úgy érezte, nemigazán számíthat Krisztiánra. Viccesen megjegyezte, az énekes „síkhülye”, de Cooky-ban sem látta azt a potenciált, aminek hasznát vehetné.

Katinka maradt az egyetlen opciója, miközben igyekeztek jól tippelgetni. Ugyanakkor nem mindenki volt oda a feladatért, kicsit dolgozatírásnak érezhették a dolgot, de a hangulat így sem volt rossz.