Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Még csak kezet sem akart fogni Győzikével

Fotó: YouTube/LifeTV
TV
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Az asszony nagyon komolyan vette a munkáját, emiatt még csak kezet sem akart fogni a sztárral, akinek ez nem esett túl jól.

Győzike házában és a sztár körül mindig történik valami. Minden pillanatban lehet valami váratlan, amire senki sem számít. Emiatt is szeretik oly sokan a szárt, akit egykor milliók követték a Győzike Show-ban.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Ezeket a számokat manapság már nem lehet elérni, hiszen megváltoztak a szokások, az internet sok nézőt elvett, illett még több csatorna és műsor érhető el. Akkoriban nagyon új volt ez a formátum, ez is szerepet játszott a számokban.

Győzike és családja azonban továbbra is népszerű, a Van életünk legnagyobb sztárjai. Sosem okoznak csalódást, az ember mindig jól szórakozik ezeken a kalandokon. A legújabb epizódban egy igen érdekes karakter érkezett meg hozzájuk.

Ekkora a pocakja Hajdú Péter menyasszonyának

Marika nagyon komolyan veszi a munkáját, érzi a rossz energiákat, és a rontás miatt még csak kezet sem akart fogni a Gáspár-család fejével. A hölgy az ajtón sem óhajtott belépni, rengeteg rossz energiát érzett.

Lapozó: 1 2