Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Ekkora a pocakja Hajdú Péter menyasszonyának

Fotó: Instagram/Láng Eszter
not image

Takács Petra

2021. október 20. - 11:58

Lassan má a 24. hétben jár Láng Eszter, aki természetesen nagyon boldog, és büszke arra, hogy Hajdú Péter gyermekét hordhatja a szíve alatt.

Eszter és Péter mögött olyan időszakok állnak, amik csak kevesekkel fordulnak elő. A fiatal lány régóta szeretet volna gyermeket, de a sors nem egyszer kegyetlen volt vele, és több magzatát is elvesztette.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Ez egy rettentően nehéz időszak volt számára és a vőlegényének, Hajdú Péternek, akinek minden eddiginél jobban oda kellett figyelnie a szerelmére. Eszter élete is veszélyben forgott, és ha Péter nem lép fel erélyesen, ma már biztosan nem lenne életben a párja.

Valamiért a fenti erők próbára tették őket, de erősek tudtak maradni, nem adták fel, és elnyerték méltó jutalmukat, hiszen Eszter újra várandós lett. A pocakja rohamléptekben fejlődik, egyre nagyobb és nagyobb.

Kulcsár Edina férjének mély vallomása: „Sokszor bántom Edinát szavakkal”

Ahogyan Eszter fogalmazott, hihetetlen, hogy milyen gyorsan repül az idő, lassan már a 24. hétben járnak, aminek látható jelei is vannak. Soha ezelőtt nem volt ekkora a hasa, gyorsan fejlődik a kis magzat odabent.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.