Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Győzike és Krisztián megtalálta Zolit, hihetetlen sztori (videó)

Fotó: YouTube/LifeTV

Takács Petra

2021. október 20. - 15:29

Zolinak fogalma sem volt, hogy került oda a házhoz, Győzike és Krisztián „mentette ki” őt, aminek nem lett jó vége.

Zoli nagyon régi barátja Győzike családjának, remek kapcsolatot ápolnak vele, és már a Győzike Show-ban is feltűnt. Miután Győző testvére, Zsolt egy ideje nem forgat együtt a családdal, saját karriert épített, Zoli valamilyen szinten átvette a szerepét.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Nagyon nagy figura, kedvelik a nézők, akárcsak Krisztiánt, aki Virág párjaként lépett be a képbe. A LifeTV-n futó Van életünk című műsorban mindketten rendszeresen feltűnnek, és sokszor főszerepet is kapnak benne.

A nagy trió nyáron nekivágott a tiszai kalandnak, ami nem éppen úgy sült el, mint azt várták, vagy szerették volna. Sokat veszekedtek, főként Zoli miatt, aki először elájult a vízben, miután leesett a SUP-ról.

Mindez, ha nem lenne elég, mire visszatértek hozzá a vízzel, hogy segítsenek neki, eltűnt. Órákon át keresték, miközben már a nap is megindult lefelé, így a programok legnagyobb része elmaradt. Győző rettentő dühös volt emiatt a barátjára, és azt mondta, befejezi vele a kapcsolatot.

Nem hagyták annyiban a dolgot, meg akarták találni Zolit, féltek attól, hogy elmerül valahol, és bekövetkezik a legrosszabb. Végül egy kis házban találták meg, ami a vízen lebegett, de Zolinak fogalma sem volt arról, hogy került oda.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.