Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

Drámai pillanatok, Győzike előtt ájult el Zoli, Krisztián utánaugrott a Tiszába (videó)

Fotó: YouTube/LifeTV

Takács Petra

2021. október 19. - 09:55

Nem éppen úgy alakultak a dolgok, mint azt ahogy Győzike eltervezte, és Zoli még el is ájult, de szerencsére volt rajta mentőmellény, és Krisztián rögtön utánaugrott.

Mint arról korábban beszámoltunk, Győzike úgy döntött, hogy szervez egy remek vízi-programot a barátainak. Zoli és Virág párja, Krisztián tartott a sztárral, aki kitalálta, hogy ideje megtanulniuk SUP-ozni, ami mostanság nagy trend.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

Krisztián és Zoli sem tudta, miről van szó, ezelőtt nem volt dolguk hasonlóhoz, de Győzike miatt belementek a dologba. Győző hamar kivette magát a programból, és csak dirigált, mivel nem tud úszni, kissé ügyetlen és fél a víztől.

Zoli bevállalta a dolgot, bár nem volt túl magabiztos, aminek nem lett jó vége. Győzi folyamatosan arra biztatta a barátját, hogy álljon fel, akinek remegtek a lábai, és ekkor már tudhattuk, hogy ebből esés lesz.

Zoli nagyot esett, és szinte azonnal elájult. Krisztián erre gyorsan levette a pólóját, majd Zoli után ugrott, hogy segítsen neki. Nagy nehézségek árán ketten kihúzták a partra, és megpróbálták „visszahozni az életbe”.

Lapozó: 1 2