Dollár
395,80 Ft
Euró
412,53 Ft
Font
480,85 Ft
Bitcoin
17,092 $

Óriási: Győzike, Krisztián és Zoli SUP-ozni mentek (videó)

Fotó: YouTube/LifeTV

Takács Petra

2021. október 19. - 08:31

A nagy trió úgy gondolta, jó lenne kipróbálni a nagyon trendivé vált SUP-ozást, bár eleinte csak Győzike volt tisztában azzal, hogy mi i s ez.

Talán már mindenki hallott a SUP-ról, ami az elmúlt nyár legnagyobb slágere volt, akárcsak azelőtt. Hatalmas trenddé vált, az Instagramot ellepték az ehhez hasonló fotók és videók, elsősorban a divat miatt.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Az emberek hajlamosak dolgokat divatból csinálni, de a SUP-ozás valóban egy remek sport, és egyre több versenyt rendeznek belőle. Talán a szörfdeszkához lehetne a legjobban hasonlítani, csak ez jóval stabilabb, ha rajta állunk, kezünkben egy evezővel.

Győzike, Krisztián és Zoli elindultak a nagy kalandra, hogy kipróbálják, milyen az, amikor valaki SUP-ozik. Győző meg is kérdezte a helyieket, hogyan is kell kimondani ezt a szót, míg Krisztián igazán azt sem tudta, mi az.

X-Faktor: drámai képsorok, így békült ki egymással Csobot Adél és Gáspár Laci

Győzike imádja Tiszafüredet, mert sok mindent lehet ott csinálni. Még mielőtt nekivágtak volna a nagy kalandnak, ettek egy finomat, majd teli gyomorral nekivágtak a SUP-ozásnak. Zoli életében akkor látott először SUP-ot, míg Győzike kimaradt a dologból, mert nincs egyensúlyérzéke, nem tud úszni, és fél a víztől.

Lapozó: 1 2