Dollár
393,46 Ft
Euró
413,20 Ft
Font
479,48 Ft
Bitcoin
17,031 $

Nyerő Páros: a társak szerint kínos volt, amit Gusztiék csináltak

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 11. - 11:27

Guszti és Vivien produkcióját nemigazán értették a társak, igazán nem tudták értékelni mindazt, amit a duó letett az asztalra.

Hetekkel ezelőtt indult útjára a Nyerő Páros új évada, benne a megszokott arcokkal, Sebestyén Balázzsal és Kabát Petivel. Ők ketten kihagyhatatlan figurái a műsornak, de a szereplők mindig újak.

Soron kívül Újraindult a Dunai Finomító, de idő kell az ellátási problémák megoldására

Ez ezúttal sem volt másképp, és sokat kellett várnunk az első nagyobb sokkra, amikor Kulcsár Edina és Csuti bejelentette, meg kell menteniük a házasságukat. Szerencsére sikerrel jártak, és sokat segített nekik ebben a játék.

Nádai Anikóék pedig már három napot követően távoztak, míg Pataki Zitáék a kiesésük ellenére visszatérhettek, köszönhetően annak, hogy minden korábban kiesett versenyzőt legyőztek.

Többek között Zitáék is elmondták, hogy miért ők a nyerő páros, mivel ez volt a legutóbbi esti feladat. A versenyzők igyekeztek kreatívak lenni, L.L. Junior például írt egy dalt, és azt rappelte fel.

Kulcsár Edina először a bánattól sírt, majd az örömtől, Csuti nagyot ment (videó)

Guszti és Vivi sem maradhatott ki a sorból, de akárcsak a korábbi hasonló feladat idején, most sem nyűgözték le a társakat. „Szegény Vivi, milyen kellemetlen lehet.” – szólt közbe Norbi.

Lapozó: 1 2