Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Több órát gyakorolt Gelencsér Timi, hogy meg tudja csinálni a mozdulatot (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A híres modell, szépségkirálynő és műsorvezetőnő először azt gondolta, hogy könnyű feladatot választott, és 10 próbálkozás után sikerrel jár.

Gelencsér Timi nemrég mellplasztikai beavatkozáson esett át, de szerencsére jól van, nincsenek fájdalmai. Még sült banánt is készített, amit külön kértek tőle a követők, hogy mutassa be, hogyan is készül a finom étel.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Timiről mindenki tudja, imádja a sportot és a kihívásokat, így nem meglepő, hogy legutóbb is vérszemet kapott. Ugyanakkor sokkal könnyebbnek gondolta a feladatot, de nem adta fel, és videót is készített róla.

„Egy nagyon kreatív és motivációs feladatot kaptam a BioTechUSA csapatától! Az volt a lényeg, hogy válasszak egy kihívást ami elsőre nem megy, de kitartással addig gyakorlom amíg meg nem csinálom! (gondolhatjátok, hogy vérszemet kaptam)” – írta a posztjában Timi.

„Kinéztem magamnak egy mozdulatsort, amire ránézésre azt mondtam, hogy ez könnyű, 10 próbálkozás után meglesz… Nos, több mint 100 próbálkozás után sem volt meg, sőt… Több órát gyakoroltam, másnap halál izomlázam lett, de természetesen NEM ADTAM FEL, amíg nem sikerült! A siker érzése pedig a legjobb!”

Az egyik kommentelő attól félt, hogy Timi súlyosan megsérülhet. „Törés ne legyen. A reklám, meg kell a pénz miatt gondolom őszintén, tisztán.” A szépségkirálynő gyorsan reagált is. „Reklám nélkül is ez a folyamat mindig, amikor valami újat próbálok! Ismerem a határaim és a testem, vigyázok rá.”