Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Gelencsér Timi megmutatta, mennyire hajlékony

Gelencsér Timi szép 30-as évek várnak, és még szebb 40-es, majd 50-es, mert nagyon fitt, és kiváló genetikával rendelkezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Tímea Gelencsér
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Aki szerint Gelencsér Timi nincs ott a legvonzóbb hírességek között, az valami egészen mást néz, vagy talán csak irigy. Egy nagyon csinos, vonzó és szép lányról beszélünk, aki szépségkirálynő lett az évek alatt. A sportban is bajnok lett, és egy lépésre volt attól, hogy az Exatlon Hungary döntőjét is megnyerje.

Nagyon-nagyon közel járt ehhez, ám így is büszke lehet a teljesítményére, sokan irigykednek az életére. Többek között az egyik álomautóját is megvásárolhatta magának, amiért sokat dolgozott, hiszen médiaszemélyiség, modell, műsorvezető, ami által sok munkát kap, viszont szereti is ezt csinálni. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Emellett egyetemre jár, szóval nem lehet azt mondani, hogy ne akarna tovább és tovább fejlődni. Sok híresség semmilyen figyelmet nem fordít a fejlődésre, és anélkül, hogy neveket mondanánk, ki lehet találni, kikre gondolunk. A mentális és a lelki fejlődés is nagyon fontos, ami Timi számára szintén alapvető.

Alapvető fontossággal bír számára a sport is, napi szinten edz, folyamatosan mozgásban van, és egyre több új dolgot próbál ki. A tánc is meghatározóvá vált az életében, egy bizonyos időszakban Hegyes Berci partnereként, akivel igen komoly párost alkotott a Dancing with the Starsban.

„Tánc Világnapján mi mással kezdhettem volna a napot, mint mozgással!☺️ Táncolni sajnos ma nem tudok, de egy minden izomcsoportot átmozgató edzésre azért elugrottam az.” – üzent még a tánc világnapján Timi, aki nem mellesleg a Dancing with the Stars első magyarországi győztese.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.