Clouds
21 Budapest
Dollár
344,72 Ft
Euró
370,93 Ft
Font
431,78 Ft
Bitcoin
26,896 $

James Gunn: A galaxis őrzői színészei is szerepet kapnak a Superman: Legacy-ban

TÉMÁK:
#színészek
Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

James Gunn mindenki meglepetésére közölte, hogy A galaxis őrzői-filmek legalább egy színésze biztosan feltűnik majd a Superman: Legacy című filmben.

Noha James Gunn A galaxis őrzői harmadik részével búcsúzik a Marvel stúdiójától, ez nem jelenti azt, hogy nem találkozhatunk a jövőben ugyanazokkal a színészekkel.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

James Gunn ugyanis mindenki legnagyobb meglepetésére egy rajongói kérdésre válaszolva elárulta, A galaxis őrzői-filmek legalább egy színészét biztosan viszontláthatjuk majd a képernyőn a Superman: Legacy című filmben.

Válaszában egyértelművé tette, hogy ez biztosan meg fog történni, noha azt már nem kívánta elárulni, hogy ki lesz az a színész. E rövid válasz pedig azonnal beindította a találgatásokat a rajongók körében, hiszen Gunn szűkszavú válaszából nem derült ki, hogy kiről is van szó.

Mivel azonban azt már tudni lehet, hogy a filmben az ifjú Clark Kent kalandjait követhetjük majd, azt kizárhatjuk, hogy Superman szerepében láthatjuk valamelyik színészt. Bizonyára sok másik szerep is lesz majd a filmben, a rajongók szerint pedig megjegyezték, korábban Dave Bautista jelezte, szívesen megformálná Lex Luthort.

Bautista a ComicBook.com-nak nyilatkozva ugyanis korábban úgy fogalmazott:

„Ahogy megláttam azt a képet magamról Lex Luthor mellett, azt gondoltam: ’ember, ez nagyon érdekes!’ Ez érdekes számomra. Abszolút készen állnék rá, James Gunn.”