Gabriela Spanicnak hiányzik Magyarország és Andrei Mangra, aki igazi sztár lett

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Takács Petra

2021. április 28. - 15:34

Andrei Mangra ismét a TV2 reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy milyen célból van ismét Budapesten, mely korábban hónapokon át volt otthona a Dancing with the Stars miatt.

Titokzatosan kezdte a híres táncos, de annyit elárult, hogy a DWS táncosaival közösen készül egy meglepetésre, aminek a nézők nagyon örülni fognak. Andreinek már hiányzott a csapat, és amikor a héten újra találkoztak, úgy érezték magukat, mintha buliznának, pedig egy edzésen vettek részt.

„Olyan volt, mint egy buli, nagyon jó volt.” – mondta Andrei, aki Mikes Annával különösen jó kapcsolatot ápol, míg a srácok közül Suti Andrissal. Annak is nagyon örül, hogy bejárhatja Budapestet, mert a DWS ideje alatt erre nem volt lehetősége.

„Nem volt semmire időm, úgyhogy végre mindent meg fogok tudni látogatni, és remélem, nemcsak Budapestet, hanem Magyarországot is kicsit.” – tette hozzá Andrei, aki nagyon hálás azért, hogy még mindig ilyen sok támogatást kap a nézőktől.

A műsor után Gabriela Spanic vendége volt heteken át, de legutóbb csak két hete beszéltek, mivel a színésznő forgat, sokat dolgozik. „Hétfőtől szombatig dolgozik.” – tudhattuk meg a táncostól a Mokkában. Gabynek nemcsak Magyarország, hanem Andrei is hiányzik, de tartják a kapcsolatot, bár nincs könnyű dolguk a nagy időeltolódás és a sok munka miatt.

Zámbó Krisztián hihetetlen sztorija, ami igaz

Andrei olyannyira belevetette magát a magyar életbe, hogy már több helyi ételt is megkedvelt, például a csirkepaprikást. A későbbiekben bőven lehet ideje arra, hogy újabb és újabb különleges ételeket fogyasszon el.