Dollár
430,23 Ft
Euró
421,15 Ft
Font
475,39 Ft
Bitcoin
19,308 $

Fény derült az egyik augusztusi ingyenes PS Plus játékra

Sony
not image

Kulcsár Péter

2021. július 10. - 18:00

Közel egy hónappal korábban felfedte a Sony az augusztusban esedékes, PS Plus szolgáltatáshoz érkező game-et.

A japán videójáték-ipari óriás szokásához híven mindig az előző hónap utolsó szerdáján fedi fel a PS Plus következő kínálatát, júliusban azonban ezt máshogy oldották meg, köszönhetően a csütörtöki State of Play eseménynek.

Soron kívül Önkezével vetett véget életének egy újpesti gimnazista

Az online rendezvény alkalmával a Sony bejelentette a Hunter’s Arena: Legends című játékot, amiről kiderült, hogy a PS Plus előfizetői csomag részeként is elérhető lesz, és augusztus 3-tól egészen szeptember 6-ig ingyenesen beszerezhetik azok, akik aktív feliratkozással rendelkeznek.

A game egyébként egy verekedős jellegű battle royal, amelyet egyedül vagy háromtagú csapatokban is játszhatunk, és nemcsak húsvér, emberi ellenfelek ellen küzdhetünk meg, hanem gépi vezérlésű démonokat egyaránt lekaszabolhatunk.

Mivel egy exkluzív játékról van szó, ezért kizárólag PS4-es és PS5-ös júzerek élvezhetik majd ki a gameplay minden egyes apró mozzanatát, ha pedig nem akarunk még egy hónapot várni, akkor csatlakozhatunk bétatesztelőnek, bár a végső változat sokkal kifinomultabb lesz, mint a jelenlegi alapverzió.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.