Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,073 $

Farm VIP 3: Demcsák Zsuzsa is elsírta magát Rubint Rékáék megható reakciójától

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rendkívül megható pillanatokat rögzítettek a TV2 kamerái, amikor Schobert Norbi családja megérkezett a farmra, közvetlen az elődöntő előtt.

Schobert Norbi nagyon büszke lehet magára, 17 évesen eljutott az elődöntőig, és valós esélye van arra, hogy bejusson a fináléba. Dudás Miki és Smaltig Dalma állhatja útját, ám ez messze nem lesz olyan egyszerű.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Rengeteget nyert a műsorral Norbi, aki Vajtó Lajos szerint felnőtté vált a farmon eltöltött hetek alatt. Összességében két évet nyerhetett ezzel az ifjabbik Schobert Norbi, aki kifogástalanul viselkedett és versenyzett.

Gyakorlatilag ő az egyetlen, akinek nem volt vitája a farmon, miközben egészen a végéig eljutott. Két lépés választja el attól, hogy övé legyen a fődíj, bár ne feledjük, így is nyert már fix 1 millió forintot.

Norbi sejtette, hogy a családja meg fogja látogatni az elődöntő előtt, és hasonlót még nem élhetett át, hiszen heteken át nem láthatta a családtagjait, és beszélni sem beszéltek. Mindenki elsírta magát, rendkívül megható pillanatok voltak, amiket a stáb rögzített a parasztház előtt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2