Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Farm VIP 2: dráma, Buzás Dóri sírásban tört ki a párbaj előtt, megvan a kieső, új rekord

Fotó: Instagram/Farm VIP
not image

Hujber Dávid

2021. december 8. - 21:26

Buzás Dóri olyan fájdalmakat élt át a farmgyűlésen, amire egyáltalán nem számított, és jogosan fakadt ki.

Miután a sárga csapat elvesztette a termelői versenyt, biztossá vált, hogy közülük fog távozni valaki. A védettségi játékot Henry nyerte, amivel borítékolható volt, hogy nem lehet rá szavazni, egyúttal kihívni sem a párbajon.

Nagyon-nagyon izgalmas volt látni, hogy ki, kire szavaz, illetve mik az indokok. Az előzetesből sejteni lehetett, hogy Dóri olyan helyzetbe kerül, mint ezelőtt még soha a versenyen.

Az Exatlon Hungary ideje alatt megtapasztalt pár hasonló helyzetet, de nem bírta ki könnyek nélkül, aminek lelki okai vannak. A szavazás keményen indult, Viki kapott egy szavazatot Henrytől, amit egészen jól fogadott, de ő már könnyes szemekkel vágott neki a beszédnek.

Szépen végigvezette, hogy kire, miért nem tesz, Henry-ra például amiatt, mert védetté vált. Végül Dórira esett a választása, és ennek nem volt köze ahhoz, hogy milyen a kapcsolatuk, mert nincs szó utálatról. Viki nyugodt szívvel jelölte meg Dórit, mert szerinte, ha ő párbajozna, bárkit legyőzne abban, és a fináléba várja.

Dóri sportszakmai szempontból döntött, nagyon fair módon indokolt, Noémire rakott, mert őt tartja maga után a legerősebb női játékosnak. Noémi már a szavazás előtt elmondta, félti Athinát a folytatásban a versenytől, és noha semmi gondja nincs vele, rá rakta a voksát.

Tóth Andi félmeztelen/meztelen képe a Bosszúállókat is kiütné

Athina sem tett másképp, visszaadta a jelet, bár ez kizárásos alapon történt, ebben sem volt semmi személyes. Ekkor már két jele volt Noéminek, amivel egyre közelebb került ahhoz, hogy párbajozzon.

Gergő nem okozott túl nagy meglepetést, Vikire tette a jelét, és mivel szavazategyenlőség álltelő, Henry döntött. Vikit választotta, ő már biztos párbajozó volt, de ő választhatta kit hív ki, míg a kihívott választhatott párbajnemet.

Az igazán sokkoló döntés csak ezután következett, Viki az egyik nagy favoritot, Dórit választotta. Mindketten elsírták magukat, gyakorlatilag azonnal, és Vikit arra kérte Dórit, az erőjátékot válassza ellene. Az énekesnő szerette volna, ha Dóri mindent belead, aki nem érezte fairnek az indoklást.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.