Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,41 Ft
Euró
394,09 Ft
Font
460,21 Ft
Bitcoin
62,175 $

Farm VIP 2: megdöbbentő vélemény Nagy Noémitől Singh Vikiről

Ha ezt akkor Viki hallotta volna, valószínűleg nem hagyja annyiban a dolgot, de még így is benne van a pakliban, hogy a csapattársak egymás ellen fordulnak.

Fotó: Instagram/Farm VIP
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eljött az idő, újra farmgyűlést tartanak a versenyzők a Farm VIP második évadában. Az események egymást követik, és sok váratlan dolog történt már a farmon. Semmi sem biztos, csak az, hogy hamarosan ismét búcsúzik valaki.

Jolly egészen korai kiesése komoly meglepetés volt, sok rajongó nem örült ennek, majd röviddel ezután a barátnője is távozott. Azóta még több minden történt, és nem kizárt, hogy Viki vagy Noémi távozni fog, ha párbajra kerül sor. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Nem tudtak védettséget szerezni, Vikinek például esélye sem volt erre, mert egészségügyi gondokkal küszködött, nem mehetett bele a vízbe. Noémi pedig feladta, látva azt, hogy mekkora a hátránya.

Úgy tűnik, hogy a taktikákat illetően nincs meg közöttük az összhang, mert Noémi szerint Viki nem a csapat érdekeit nézi, aki erre azt felelte, hogy „nincs már csapat, ez egyéni játék már.”

Viki hozzátette, ha olyan lenne, mint Bódi Sylvi, aki játszani érkezett a játékba, akkor biztosan Buzás Dórira tenné a jelét, aki tisztázta, nincs köze Hollóhoz, nincsenek együtt, és nem is lesznek.

Lapozó: 1 2

Új LMBTQ-ellenes törvényt fogadtak el Ghánában

Hónapokig tartó vita után mégis elfogadták az erősen vitatott új törvényt.