Dollár
432,11 Ft
Euró
423,19 Ft
Font
482,06 Ft
Bitcoin
20,035 $

Farm VIP 2: megdöbbentő vélemény Nagy Noémitől Singh Vikiről

Fotó: Instagram/Farm VIP
not image

Hujber Dávid

2021. december 8. - 20:30

Ha ezt akkor Viki hallotta volna, valószínűleg nem hagyja annyiban a dolgot, de még így is benne van a pakliban, hogy a csapattársak egymás ellen fordulnak.

Eljött az idő, újra farmgyűlést tartanak a versenyzők a Farm VIP második évadában. Az események egymást követik, és sok váratlan dolog történt már a farmon. Semmi sem biztos, csak az, hogy hamarosan ismét búcsúzik valaki.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Jolly egészen korai kiesése komoly meglepetés volt, sok rajongó nem örült ennek, majd röviddel ezután a barátnője is távozott. Azóta még több minden történt, és nem kizárt, hogy Viki vagy Noémi távozni fog, ha párbajra kerül sor.

Nem tudtak védettséget szerezni, Vikinek például esélye sem volt erre, mert egészségügyi gondokkal küszködött, nem mehetett bele a vízbe. Noémi pedig feladta, látva azt, hogy mekkora a hátránya.

Úgy tűnik, hogy a taktikákat illetően nincs meg közöttük az összhang, mert Noémi szerint Viki nem a csapat érdekeit nézi, aki erre azt felelte, hogy „nincs már csapat, ez egyéni játék már.”

Viki hozzátette, ha olyan lenne, mint Bódi Sylvi, aki játszani érkezett a játékba, akkor biztosan Buzás Dórira tenné a jelét, aki tisztázta, nincs köze Hollóhoz, nincsenek együtt, és nem is lesznek.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.