Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Farm VIP 2: az egyik sztár feladta a védettségi játékot

Fotó: Instagram/TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy másik pedig egészségügyi okok miatt nem indult el, így rögtön több eséllyel vághattak neki a versenynek a csapattársak.

A pirosak és a sárga csapat nagyon nagy harcot vívtak egymással a termelői feladat ideje alatt. Végül a pirosak bizonyultak jobbnak, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a sárga csapatból fog kiesni valaki.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A sárga csapatnak még volt egy feladata, teljesíteniük kellett a védettségi játékot, amit csak egyvalaki nyerhet meg, és arra a valakire nem lehet szavazni a holnapi Farmgyűlésen.

Nem indult túl egyszerűen a verseny, amit a közeli tóban bonyolítottak le, halakat kellett cipelniük. Az egyik versenyző már a rajt előtt kiült a part szélére, egészségügyi okok miatt nem mehetett be a vízbe.

Ezzel még nem értek véget a fordulatok, mivel Gergő nem tudta leküzdeni a félelmét a vízzel szemben, így be sem ment a tóba. Noémi noha elindult, ő is látta, hogy esélytelen, nem ment sok kört.

Farm VIP 2: Henry csilis kézzel nyúlt oda, ahová nagyon nem kellett volna, pokolian fájt neki

Henry már az elejétől kezdve nagy előnyre tett szert, és mivel Athina szintén feladta, egy halat sem vitt be a szákba, csak Dóri volt a kihívó. Nagyot ment az Exatlon Hungary harmadik évadának ezüstérmese, ám ez sem volt elegendő a társa ellen, aki ismét védetté vált.