Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Ezzel a parádés produkcióval vették fel Stohl Andrást a Színművészetire

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. április 18. - 09:42

Még csak vereset, monológot sem kellett mondania, illetve az énektudását sem prezentálhatta, úgy nyert felvételt a Színművészetire.

Az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi vendége Stohl András volt, akinek bőven van mit mesélnie, hiszen igen komoly életút és karrier van mögötte. Még mindig elég fiatal ahhoz, hogy számtalan darabban vállaljon szerepet, filmezzen, illetve a tévében dolgozzon.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Gyakorlatilag minden területen meg tudja állni a helyét, ráadásul nem is akárhogyan, szenzációs produkciókra képes. Sokan nem tudják, de anno a Testnevelési Főiskolára jelentkezett, majd végül a Színművészetit választotta.

Élete legjobb döntése volt, amit a pályája is jól mutat. Már igen korán ünnepelt sztár volt, és közben rengeteg különleges emléket szerzett. Az egyik legkülönlegesebb nyilván a felvételije volt, ahol nem akárkivel ült szemben.

Tóth Gabi végső búcsúja a legendás magyar színésznőtől

Sztankay István hallgatta az akkor még fiatal Stohlt, akit végül úgy vettek fel, hogy még csak nem is mondott verset, monológot, és énekelnie sem kellett. Enélkül is meggyőzte a legendás művészt, ráadásul nem egy szokványos dologgal.

A videóban részletesen kitér erre, és bemutatja azt a produkciót, ami végül felvételt ért. Ráadásul ez teljesen spontán volt, és nem is gondolta, hogy az, amit csinál, az megváltoztatja az életét. Talán ő az egyetlen, aki egy ilyen sportjelenettel felvételt nyert a Színművészetire.