Exatlon-Zsófi csattanós választ adott a szempilláira

Fotó: Instagram/Farkas Zsófia
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófit nemigazán hatották meg a pilláira vonatkozó kritikák, legalábbis az új posztja nagyon erősen erre utalhat.

Zsófinak csak pár hét jutott az Exatlonban, de már a második héten kieshetett volna. Akkor azonban a kihívók még megúszták a párbajt, ami elkerülhetetlen volt, részben amiatt is, mert Zsófi nem hozott túl sok pontot.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A kezdetektől rengeteg kritikát kapott, igen sértő üzeneteket is, amik átléptek egy bizonyos határt. A teljesítménye azonban valóban nem ütötte meg a mércét és rendkívül kevés pontot gyűjtött abban a kevesebb, mint egy hónapban.

Zsófi azonban nem akarta feladni, és azt mondta, ha még maradhatott volna, akkor jobb játékossá válik. Mióta elhagyta a csapatot, sokkal erősebbnek tűnnek, és legutóbb már a bajnokoknak kellett párbajozniuk.

Sokkolóan jól néz ki Tolvai Reni fürdőruhában

Mit azt Gelencsér Timitől megtudhattuk, a kiesett versenyzők nem rögtön hagyják el Dominikát, pár napjuk még van arra, hogy jól érezzék magukat, mindenfajta nyomás nélkül. Ezt tette Zsófi is, majd hazatért.

„Pár napja haza érkeztem BudapestreKis “karanténozsdi” után meg is látogattam a világ legjobb pillását, ha már a szempilláim úgyis a védjegyemmé váltak.” – írta az Instagram oldalán Zsófi, amit már lassan 11 ezren követnek.