Kiderült, meddig maradnak Dominikán az Exatlon kiesett versenyzői

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokakat érdekel, hogy a már kiesett versenyzők meddig maradhatnak Dominikán, mikor térnek haza, aminek egyértelmű okai vannak.

Az Exatlonban minden héten pénteken kiesik egy versenyző a bajnokok, vagy a kihívók közül. Sőt, néha több versenyző is, ha például közbejön egy súlyos sérülés, mint azt láthattuk már két esetben is az elmúlt hetekben, hónapokban.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Először Dani, az Exatlon legnagyobb esélyese búcsúzott idő előtt egy súlyos lábsérülés után, ami alapjaiban változtatta meg a verseny képét. A sors furcsa fintora, hogy egy hasonló sérülés végén Franciska is távozott.

A bajnokot szintén esélyesnek tartották, aki nehezen dolgozta fel a drámai bejelentést, amit Palik Lászlótól kellett hallania, közvetlen az aktuális versenynap előtt. Valóban drámai volt, főleg amikor a riválisok közül Anna zokogva ölelte át Franciskát.

A kiesett versenyzők a közösségi médiában is aktívak, és olyan képeket is láthatunk tőlük, amikor még mindig Dominikán vannak, de már a csapatuktól távol. Számtalan kérdés született azzal kapcsolatban, hogy a kiesett atléták mikor térnek haza.

Dér Heni rendesen odaszólt

Erre Gelencsér Timi válaszolt az Instagram oldalán keresztül. „Megvárják, amíg adásban is kiesnek, csak utána repülnek haza! Van egy jó pár napjuk kipihenni a versenyt, mielőtt visszatérnek a valóságba.” Ennek érthető okai vannak, hogy még a kiesésük előtt véletlenül se kerüljön nyilvánosságra az eredmény.