Sokkolóan jól néz ki Tolvai Reni fürdőruhában

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az új testét ebben a formában még nem láthattuk, és nyárig tovább izmosodhat, fogyhat, miközben nagyon nagy átalakuláson ment keresztül.

Csak nagyon pozitív jelzőkkel tudunk beszélni Tolvai Reni hozzáállásáról, aki már most több száz követőt vehetett rá arra, hogy változtasson az életmódján és egy olyan úton induljon el, melynek a végén teljesen átalakulhatnak.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Reni ékes példája annak, hogy a megfelelő rendszerrel és kitartással bármi elérhető, csak akarni kell. Hajlamosak vagyunk panaszkodni, önsajnálatba esni, ahelyett hogy ezt az energiát az igazi munkára fordítanánk.

Az énekesnő elhatározta, hogy változtat, és egy olyan útra lép, melynek a végén jobban nézhet ki, mint valaha. Ez már meg is történt, az elmúlt több mint fél évben rengeteg plusz kilótól vált meg, amik csak hátráltatták.

Exatlon: Viktor azon van, hogy Danit, vagy Andrást haza küldjék

Lenyűgöző az átalakulása, és azóta sokkal határozottabbnak tűnik, a negatív kritikák is eltűntek a testével kapcsolatban, mert voltak, akik emiatt bántották őt. A nyári időszak részben róla is szólhat, mert már most megvan a nyári formája.

Adott is erről most egy kis teasert, hogy mire számíthatunk. Rendkívül szexin áll rajta ez a különleges fürdőruha, ami tökéletesen megy a személyiségéhez. Két perc sem telt el, és már 100 felett volt a likeok száma.