Exatlon-Livi mély vallomása a párbajairól, nagyon őszinte sorok

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Takács Petra

2021. szeptember 28. - 01:10

Török Livi a szokásosnál is őszintébb sorokat osztott meg, ezúttal az Exatlon Hungary harmadik évadában megélt élményeiről, tapasztaltairól.

Livi meghatározó játékosa volt a mezőnynek, és ha nem fognak össze ellene a csapattársai, akkor nagyon hamar kiejthette volna a nagy favoritnak tartott Buzás Dorottyát. Más kérdés, hogy a versenyt így sem ő nyerte meg, hanem Szente Gréti.

Egy hosszabb szünetet követően Liv ismét az Exatlon kapcsán írt sorokat, amiket érdemes elolvasni. Elmesélte, hogy milyen gondolatok voltak akkoriban a fejében, szinte érezte, hogy páran nagyon kritikusak lehetnek vele a nézők közül.

„‘Amíg nem ismersz, ne mondj semmit rólam. Hogy honnan jöttem, hogy merre tartok én.’” – kezdte az idézetét Livi az Instagram oldalán. „Az első nap után tudtam, hogy nem lesz egyszerű. Tudtam azt is, hogy ha nem tudok rövid időn belül pontot hozni, mindenki utálni fog, a tévé előtt ülő emberek bírálni fognak, szidni, és megkérdőjelezni, mi a francot is keresek ott. Nemhogy ők, még én is megkérdőjeleztem önmagam.

„‘Kaptam már eleget a sorstól, Tanultam a jóból, a rosszból.’” – folytatta a posztját a sportoló. „Jött az első párbaj, nyugodt szívvel vállaltam a rám váró feladatot, tudtam, hogyha nincs itt a helyem, akkor hazamegyek.”

Séfek Séfe: sokk a stúdióban, visszatért a versenyző, akit már nem akartak látni

„Gondoltam, már a nézők is úgy vannak vele: na végre hazamegy ez a szerencsétlen. De én nem vagyok szerencsétlen. Képtelen lettem volna feladni, mert nem sikerült kihozni magamból azt, ami bennem van. És jött az áttörés. Végre levetettem minden elvárást, félelmet, megfelelési kényszert. Megéreztem a győzelem ízét. Fantasztikus volt. Nyertem.”

„‘Csend van, megyek az úton, nem szólnak hozzám.’ Alighogy megkönnyebbülten, egyből jöttek a szemrehányások, az elvárások, azt éreztem, egyedül vagyok, de akkor már a győzelem megtanította, hogy képes vagyok rá, így nem hagytam, hogy befolyásoljanak ezek a gondolatok.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.