Séfek Séfe: sokk a stúdióban, visszatért a versenyző, akit már nem akartak látni

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 27. - 09:08

Lakit már két alkalommal is elküldték a versenyből, aki azonban elmondása szerint megváltozott, és emiatt újra megpróbálkozott a továbbjutással.

A Séfek Séfe előző évadiban nem egy olyan figura volt, akikre biztosan emlékezni fogunk. Laki egyértelműen ebbe a kategóriába sorolható, nála talán egy emlékezetesebb versenyző sem volt a szériában, aki végül nem jutott tovább.

Laki eddig összesen háromszor próbálkozott, az első két alkalommal nem kicsit verte ki a biztosítékot, nemcsak az ételeivel, hanem a stílusával is. Igencsak megosztotta a közönséget, és a séfek nem tűrték ezt a fajta hozzáállást és modort.

Krausz Gábor maga kísérte ki a versenyzőt, és megkérte arra, hogy ne jöjjön a következő szezon alkalmával. Sejtette, hogy Laki nem fogadja meg a tanácsát, és visszatér, amitől erősen tartottak.

Gabriela Spanic dekoltázsa szinte felperzseli a tekinteted

A TV2 megadta számára a lehetőséget, és mindenki hatalmas meglepetésére Laki teljesen megváltozott. Mintha egy másik ember állt volna a séfek előtt, elismervén, hogy a korábbi viselkedése minősíthetetlen volt, de változtatott az életén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.