Dollár
382,74 Ft
Euró
392,32 Ft
Font
463,75 Ft
Bitcoin
24,853 $

Exatlon-Livi elárulta, vannak napok, amikor nem elégedett a melleivel

Fotó: Instagram/Török Lívia
not image

Hujber Dávid

2021. november 13. - 01:07

Annak ellenére, hogy rengetegen szeretnének olyan csinosak, vonzóak és szexik lenni, mint Török Livi, az Exatlon Hungary sztárja, nem mindig elégedett azzal, amit lát.

Török Livi az egyik legformásabb hazai sztár, de neki is vannak gyengébb napjai, amikor úgy érzi, hogy semmi sem jó. Ennek kapcsán tett most egy mélyebb vallomást, amit érdemes elolvasni.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Érdemes elolvasni, mert sokan magukra ismerhetnek, és ezek olyan dolgok, amikkel napi szinten találkozik az ember. Nem mindig számít, hogy mit gondolnak mások, mert ha önmagunkkal nem vagyunk elégedettek, akkor mit sem érnek a dicséretek.

Önmagunk szeretete és elfogadása az egyik legnehezebb, és ahogyan Livi fogalmazott, a csapból is ez folyik, de sokkal nehezebb mindezt megtenni, mint azt a legtöbben gondolják.

„Szeresd és fogadd el önmagad. A csapból is ez folyik. Mindenki úgy mondja, mintha könnyű lenne. Az igazság az, hogy néha ez az egyik legnehezebb feladat.” – osztotta meg érzéseit Livi az Instagram oldalán.

A Nyerő Páros történetének legdrámaibb küzdelme, L.L. Junior felesége rosszul lett

„Egy magabiztos nő ragyog. Nem az alakja, a frizurája vagy a ruhája miatt. A kisugárzás a lényeg. Ha valaki jól érzi magát a bőrében, az messziről szemet szúr, ahogy az is, mikor valaki a leggyönyörűbb sminkben és drága ruhákban boldogtalan.”

„Hiába gondoljuk azt, hogy milyen irigylésre méltó az élete, milyen gyönyörű, ha ő magát teljesen másképp, egy torz szemüvegen keresztül látja. Velem is sokszor előfordul.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.