Exatlon: hiába esett ki Benő, Viktor és Dóri nagyon kapja a nézőktől

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 14:55

Úgy tűnik, hogy a nézők többsége sokkal jobban örült volna annak, ha Benő marad bent a játékban, aki Viktor ellen búcsúzott az Exatlontól.

Benő egy végtelenül szoros párbajt bukott el Viktor ellen, ami azt is jelentette számára, hogy el kellett hagynia Dominikát. A pár héttel ezelőtt érkezett fiatal versenyző a padlóról állt fel és körülbelül pár tizedmásodpercen múlott a győzelme.

Anna összetörve fogadta a tényt, hogy a legjobb barátja távozik, aki elárulta, hogy Viktorral egyáltalán nem jöttek ki. Érdemes volt figyelni a reakciókat, többek között Bálintét is, aki nem ajánlott fel medált a társának.

Benő azonban tisztázta a dolgot és végtelenül fair módon nyilatkozott és jobban örült volna, ha nagy különbséggel kap ki. A nézők közül sokan őt várták volna vissza, legalábbis a reakciók erre utalnak, valamint arra, hogy Dóri és Viktor továbbra sincs a legnépszerűbb játékosok között.

„Benő nagyon felhozta a végén! Sokkal nagyobb küzdő mint Viktor! Tiszta lelkű igaz ember! Igazságtalan hogy ő hazamegy, egy ilyen miss szempilla félék meg ott vannak. Szép volt Benő. Ember voltál és az is maradtál”

„Szép volt Benő, hiányozni fogsz, emberségből jeles! De ahogy figyeltem az arcokat, Dorin kívül az egész csapat téged várt vissza, ezen Viktornak el kellene gondolkozni!”

„Bajnokdrukkerként Benő volt az egyetlen kihívó, akit kedveltem és ha ő futott, kicsit neki is drukkoltam. Bíztam benne, hogy Viktor megy haza, de sajnos így alakult. Szép volt Benő!”

„Benő nagyon kellett ennek a műsornak, olyan vidám figura volt, pozitív kisugárzással, nagyon sajnálom, hogy kiesett”

„Az én véleményem szerint ezt Benő vesztette el!!! Sajnálom, mert egy hatalmas forma az ember… Az ilyen emberek kellenek ebbe a játékba/versenybe. Lehet, nem hozott annyi pontot mint kellett volna, de ettől még nagyon illett ebbe az összképbe. Benő, te vad barom”
„Hogy bírtad ki ezt az 1 hónapot ezzel az alja brigáddal?”

„Sajnálom Benő!! Jó voltál! Imádtam a humorod! Én arra lennék kíváncsi, hogy a Dóri megjegyzései feléd, zavaróak voltak e számodra? És lehangoló volt-e az, amikor a csapatod megkértek arra, hogy ne poénkodj a pályán, mikor komolynak kell lenni? Engem zavartak volna!”

„Téged akartalak vissza. Legalább nem kéne többet nézni Viktorka “gólörömeit”. Most szomorkodom…”

„Sajnos, hogy a legszimpatikusabb fiú esett ki. A nagyarcú Viktor bezzeg hetek óta egy futamot nem tud hozni, most felszívta magát. A képmutató Dórika simogatja a mellkasát, és fair játékra biztatja Viktorkát. Arról bölcsen hallgat, hogy hány medál árán oszthatja most az észt. Remélem, a következő lány kieső Ő lesz.”

„Dóri és Benő közötti egyik hatalmas különbség, hogy Benő nem is fogadott volna el medált. Dóri csuklás nélkül elégette a felajánlott medálokat, most pedig a Viktornak, lelki társának arról papolt, hogy a sportszerűség miatt nem valószínű, hogy ajánl fel medált. Ez nagyon gáz, hogy valaki ilyen emlékezetkiesésben szenved… Bálint, Anna ezután jobban vigyázzatok a medálokra. Olyan lottónyereményem legyen, hogy tuti a Dóri csak saját maga érdekében használná fel a hőn áhított medálját…”

„Dóri memóriája szelektív. Csak arra emlékszik, amikor jót tett valakinek, vagy amikor őt megsértették. Erre építve tart egy disszertáció elégedett pofával. Sajna nem szimpatikus, bár eredményes játékos.”

„Én kihívódrukker vagyok, de amit Dóri csinált, az gusztustalan. Önző és sportszerűtlen. Remélem, legközelebb kiesik.”

„Dóri sajnos egy számító ember! Most nagyot csalódtam benne! Remélem Bálintèk emlékezni fognak rá, bár most a legjobbnak gondolja magát! Csak meg kell figyelni a nézését, meg a járását….”

„Az eddigi Exatlonok legnagyobb partiarca volt Benő!!! Tényleg nem volt kimagasló játékos, de tudott fontos pontokat hozni. Azt hiszem, sok ember megkedvelte őt. Szép volt Benő!”

„Nem értem, miért nem ajánlottak neki medált. Bálintnak is volt, Annának nem tudom. Látszott, hogy őt várták vissza! Na Viktorka, Dórikázzon. Dórin nem látszik, hogy szerelmes belé!”

„Nem voltál te rossz játékos, de kiemelkedő ember vagy. Soha nem ártottál, aláztál senkit, nem roncsoltad a csapat egységét, vidám, értelmes, jó humorú. Nem volt az sem baj, ha rajta nevettek, együtt nevetett a csapattal, sikeres, szép életet kívánunk neki a nép nevében, aki nem így gondolja, az hülye”

„Annak idején Dórinak kellett volna menni, most pedig Viktornak! Úgy egy sokkal szerethetőbb csapat lennének”

„Buzás Sportszerű Dorottya felajánlotta medálját szívének kedves Viktornak. Ja, nem!”

„Nem védem Dórit, de ha jobban belegondolok, azokból a jelenetekből, amiket láttunk a műsorból, úgy tűnt, hogy Viktor nyomult Dórira, aki hebehurgyán fogadta a fiú vonzódását/barátságát , de olyan lelki társak nem voltak, mint Anna és Benő. (Ráadásul, mikor Annát kérdezte Timi, ajánlana-e medált Benőnek, ő sem adott egyértelmű választ.) Egyébként meg Viktor közeledése sokszor nekem manipulatívnak tűnt, mintha nem teljesen érdek nélkül “udvarolna” Dórinak. Az meg hogy anno Dóri a párbaja alatt annyi medált kapott, egyre inkább jogosnak tűnik számomra, hogy tényleg az számít, hogy erős versenyzők maradjanak a csapatban. Ha Zsófi párbajozna, szerintem kétszer annyi medált is felajánlanának az ellenfelének”

„Dorottya nagyon szerethette Viktort, ha egy medált nem bírt volna adni, pedig annyira játszotta a fejét”