Dollár
381,83 Ft
Euró
394,59 Ft
Font
466,00 Ft
Bitcoin
24,443 $

Exatlon: Dani és András körbeírta, kinek kellene távoznia Dominikáról

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021. március 19. - 16:58

Dani és András megpróbált Krisztián fejével gondolkozni, mivel ismét ő lesz az, akinek párbajellenfelet kell választania.

Luca biztos résztvevője a párbajnak, hiszen övé lett a leggyengébb statisztika. Krisztiánnak nincs könnyű dolga, mert Janka beteg, nem versenyezhet, Iza csak nemrég tért vissza, míg Lilkó a kezdetektől van ott Dominikán és sokat fejlődött.

András és Dani kvázi megnevezték azt, hogy kinek kellene távoznia, aki ezen elméletük alapján Luca lenne, mivel övé a leggyengébb statisztika, de a párbaj mindig mást hoz ki az emberekből, és ki tudja, hogyan dönt Krisztián.

Soron kívül Brit védelmi miniszter: “Biztosan nem egy cigarettacsikk okozta a robbanást a krími légibázison”

„Azon morfondíroztam pont, hogy most mi lehet Krisztián fejében, szerintem benne van a pakliban, hogy Lilkót küldi be a párbajra.” – osztotta meg a véleményét Dani Andrással, aki nemrég Viktor miatt pöccent be, mivel kifigurázta őt.

„Persze, hogy benne van, nem tudjuk a statisztikát, és arra meg nem tudunk alapozni, hogy Lilkó az elejétől van itt, tehát én nem követtem senkinek a statisztikáját. Iza… négy hétből kettőt pihent, most abból nem tudom… amióta bent van, hogy milyen statisztikája lehet.

„Mi arra alapozunk, hogy… ugye a statisztikára szoktunk alapozni.” – osztotta meg a véleményét András, majd ismét Dani vette át a szót. „Illetve a csapatnak is az a jó, ha igazából az erősebb marad bent a kihívókkal szemben.

„Ha innen közelítjük meg, akkor ugye a rosszabb statisztikájú Luca hármójuk közül. Mondjuk Lilkó stabilabban tudná lehozni a párbajt, és akkor egyértelműen Lilkó maradna bent.” – fejezte be Dani.