Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,87 Ft
Euró
380,91 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
43,942 $

Exatlon: Dani és András körbeírta, kinek kellene távoznia Dominikáról

Dani és András megpróbált Krisztián fejével gondolkozni, mivel ismét ő lesz az, akinek párbajellenfelet kell választania.

Fotó: Instagram/Virág András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Luca biztos résztvevője a párbajnak, hiszen övé lett a leggyengébb statisztika. Krisztiánnak nincs könnyű dolga, mert Janka beteg, nem versenyezhet, Iza csak nemrég tért vissza, míg Lilkó a kezdetektől van ott Dominikán és sokat fejlődött.

András és Dani kvázi megnevezték azt, hogy kinek kellene távoznia, aki ezen elméletük alapján Luca lenne, mivel övé a leggyengébb statisztika, de a párbaj mindig mást hoz ki az emberekből, és ki tudja, hogyan dönt Krisztián.

„Azon morfondíroztam pont, hogy most mi lehet Krisztián fejében, szerintem benne van a pakliban, hogy Lilkót küldi be a párbajra.” – osztotta meg a véleményét Dani Andrással, aki nemrég Viktor miatt pöccent be, mivel kifigurázta őt. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

„Persze, hogy benne van, nem tudjuk a statisztikát, és arra meg nem tudunk alapozni, hogy Lilkó az elejétől van itt, tehát én nem követtem senkinek a statisztikáját. Iza… négy hétből kettőt pihent, most abból nem tudom… amióta bent van, hogy milyen statisztikája lehet.

„Mi arra alapozunk, hogy… ugye a statisztikára szoktunk alapozni.” – osztotta meg a véleményét András, majd ismét Dani vette át a szót. „Illetve a csapatnak is az a jó, ha igazából az erősebb marad bent a kihívókkal szemben.

„Ha innen közelítjük meg, akkor ugye a rosszabb statisztikájú Luca hármójuk közül. Mondjuk Lilkó stabilabban tudná lehozni a párbajt, és akkor egyértelműen Lilkó maradna bent.” – fejezte be Dani.

A jövő hét első felében esős időnk lesz, majd visszatérnek az éjszakai fagyok

Noha napsütésre van kilátás a jövő hét második felében, az éjszakai fagyok miatt didergősen indulnak majd a reggelek.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.

Megállapodott az EU a mesterséges intelligencia szabályozásáról

A cél az, hogy korlátokat szabjanak a generatív AI platformok korlátlan fejlődésének, és megakadályozzák a technológiával való visszaélést anélkül, hogy veszélyeztetnék az ágazat innovációit.