Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Exatlon: András kis szerencsétlennek nevezte Viktort, nagyon a bögyében van

Fotó: Instagram/Virág András
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azzal, hogy Viktor kifigurázta Andrást, nagyon felhúzta a bajnokot, aminek lesz folytatása, ebben mindenki biztos lehet.

András finoman szólva sem a legnyugodtabb játékosa az Exatlonnnak. Hatalmas önbizalommal érkezett meg a játékba, azonnal kinézte magának Bálintot, mert a legjobb ellen akart menni, de a kihívó eddig lényegesen többször tudta legyőzni őt.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A bajnokok közben egyre mélyebbre kerülnek Ákos és Franciska hirtelen elvesztése után. A csütörtököt is meglehetősen simán vesztették el, ami azt jelenti, hogy ők fognak párbajozni, tehát egy lány kiesik tőlük.

Andris mindent beleadott, de nem jött ki számára a lépés, ráadásul Viktor még ki is figurázta, amit először Gelencsér Timitől hallott, mivel a modell azt hitte, hogy a bajnok emiatt tűnik feszültnek, de nem.

Ez egyfajta bosszúnak tűnt Viktor részéről, aki az azt megelőző napon pont Andris miatt dühöngött, mert idegesítette az öröme, ami általában egy hangos üvöltéssel és egy karaterúgással teljesedik ki. Viktor pontosan ezt figurázta ki, amire Andris utólag eléggé bepöccent és nagyképűnek, illetve kis szerencsétlennek nevezte a kihívót.

Exatlon: Bálint szembesítette önmagával Dórit, aki érdesen reagált erre

„Őszinte leszek, én a futamom előtt nem is tudtam róla, hanem a futam után mondták, hogy láttam-e, amit Viktor csinált. Mondom, nem láttam. És akkor mondták azt, hogy kifigurázta az én rúgásomat.”

„Akkor sem csinálunk ilyet. Ettől vagyunk különbek. Még azt sem mondanám, hogy dühít, csak nem értem, hogy mire föl? Milyen indok által kezdte el ezt? Ezt a nagyképűséget… Mi okot nem adunk rá.” – tette hozzá Andris, aki megjegyezte, ha otthon lesznek, nagyon szívesen megtanítja Viktornak a rúgást…

„Jövő héten, amikor a legelső alkalommal megverem, ezt pedig a villajátékon… Ha nem te fogod kihívni Krisztián, akkor én fogom kihívni ezt a kis szerencsétlent, és meg fogom neki tanítani, hogy kell megcsinálni ezt a rúgást, mert undorító volt, ahogy kivitelezte.”