Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Exatlon: Bálint szembesítette önmagával Dórit, aki érdesen reagált erre

Egyelőre úgy néz ki, hogy Dóri továbbra sem akarja befogadni az építő jellegű tanácsokat vagy kritikákat, aminek rossz vége lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon kihívói egyre inkább érzik, hogy Dóri nincs jó hatással rájuk, hiába szerez pontokat. A reakciói egy vereség után többekre nagyon negatívan hatnak, és ez már átlépett egy határt, aminek később nagy árat fizethetnek.

Közben egyes nézőknek Grétiből is elegük van, aki a kezdetek óta Dórival alkot egy csapatot. A kihívó az előző játéknapon megint úgy reagált egy vereségre, hogy mindenki csak csendben figyelt, nem mertek közbeszólni. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Bálint ezután döntött úgy, hogy elbeszélget a lányokkal, főként Dórival, mert szerinte ezek a furcsa viselkedései nincsenek jó hatással a csapategységre, és ez egyértelműen rossz irány, amit nem akarnak követni.

„Hiába nem akarjuk, de ez mindig befolyásolj a csapatot, és abból a jó kedvből és nevetésből egy ilyen néma csend lett, mert nem mert senki sem szólni, nehogy konfliktus legyen belőle.” – mondta szemtől szembe Dórinak Bálint.

„Onnantól kezdve szerintem egy kicsit rányomta a bélyegét arra a napra, még ha nyertünk is. Utána pedig ugye még volt Grétinek és Vivinek is. Rajtatok is azt láttam, hogy úgy jöttetek le, hogy szintén egy hatalmas baj lett volna.”

Sírunk, Zoli visszatért, még mindig hatalmas figura, Gáspár Bea sikítva nevetett a hátsó ülésen

„Közben meg semmi nem történt, mert ugyanúgy vezettünk, de ha úgy jöttök le a futamról, hogy össze vagyunk törve, egyrészt a bajnokok is észre fogják venni és kihasználják, és ki is tudták használni, mert nagyon feljöttek.”

„Természetesen nem azt mondom, hogy csak a te hibád, csak próbáld meg egy kicsikét vidámabban felfogni a dolgokat néha.” – tette hozzá Bálint, majd Dóri következett. „Nem gondolom azt, hogy olyan arcot vágtam volna, hogy bárkinek is elmenjen a kedve a játéktól.”

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.