Exatlon: pár nézőnek elege van Dóriból és Grétiből

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A két lány nem tartozik a kedvencek közé, továbbra sem, aminek most ismét láthatjuk az eredményét.

Dóri az Exatlon harmadik évadának kezdete óta állandó támadás alatt van a közösségi médiában. Megszámolhatatlan negatív komment született róla az elmúlt több mint két hónapban, és ez valószínűleg a játék végéig nem is fog változni.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Legutóbb azzal verte ki a biztosítékot a nézőknél, hogy azt állította, a kihívók nem úgy foglalkoznak a problémáival, mint Anna esetében. Gréti, mint mindig, ezúttal is igazat adott neki, aki szintén megkapta a magáét a nézőktől.

„Dóri a kezdetek óta irigy Annára. Sajnos Anna a betegsége óta elég gyengén teljesít, jó lenne ha újra jól teljesítene és megelőzné Dórát!”

„Dóri egyszer azt kéri ne pátyolgassák, máskor hiányzik neki. „Azonban” elég sok hisztijét elnézik, sőt tegnap vihette a piros Vivit, mert kérte, holott inkább Grétinek, vagy Vivinek lett volna megfelelőbb. Kicsit álszent ez a duma!”

Exatlon: nézni is rossz, hogy Anna milyen mélyen van

„Kihívó szurkoló vagyok de ez a Dóri katasztrofális, mindig van neki valami problémája valakivel.”

„Dori ne siránkozz, mindenki azt kapja előbb vagy utóbb amit megérdemel. Ott van neked Gréti, elégedj meg vele, ha nem tévedek (és nem sokszor szoktam) összeilletek! Viktort nem tudom hová tegyem, egyik virágról a másikra szál, de azt gondolom, legjobban a pontok érdeklik!”

„Anna egy aranyos, kedves lány, te meg egy beképzelt nő vagy, aki mindig kavar valamit. Mit műveltél tegnap is az állítólagos barátnőddel Viktor miatt!”

„Dórika drága! Te a csapat nélkül már rég otthon lennél, ezt ne felejtsd el!! Jobban jársz, ha nem nyávogsz mindenért, nem csak te vagy a világon!!!…. mondom ezt kék szurkolóként!!”

„Dorottya tedd le a hatalmas egódat! A hisztiből és önimádatból elég és téged is szeretni fognak, mint Annát! Nagyon jó küzdő vagy, de emberileg nulla. Sajnos Gréti segíti rossz énedet!”

„Nem igaz Dorottya! Te választasz mindig ellenfelet, Te osztod az észt a riportokban, Te hadonászol a tv-ben állandóan, Te hangolod a civakodásra a csapatot! Vegyél vissza, csak a verseny és ne irigykedj!”

„Nagy kár volt adni medálokat a párbajon Dórinak. Nem érdemelte meg. Gréti? Aaaaa, hagyjuk. Csalódás Gréti.”

„Gréti te egy nagy turmixgép vagy a rosszabbik fajtából!””

„Te szegény! Szeretnéd ,hogy Annát hanyagolják, de annyival különb ember nálad, hogy ezt nem éred meg! Főként azt, hogy meg menték a hátsódat, és te azt nem igazán hálálod meg. Maradj te csak Grétikéddel, megérdemlitek egymást!”

„Annyira hasonlít a tavalyi Dorcira , ő is ugyanilyen számító rosszindulatú volt”

„Mit akarsz! Elfelejted a medálokat a párbajon? Rég odahaza lennél! Szerintem fél, hogy egyszer majd Anna és Dóra párbaj lesz!”

„Grétike meg még teszi alá a lovat! Elképesztő ez a két nő!”

„Na ezek ketten jól egymásra találtak. Lehet, hogy ügyesek, de egyre idegesítőbb a viselkedésük. Két kavarógép.”

„Dóri szerintem szívesebben látná Annát otthon. Tart tőle valamiért.”