Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Exatlon: nézni is rossz, hogy Anna milyen mélyen van

Anna minden eddiginél mélyebben van, nézni is rossz, hogy mennyire szenved, ami nagyon kihat a teljesítményére.

Fotó: Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anna totálisan egyedül maradt az Exatlonban, és ez már érezhetően kihat a teljesítményére. A legutóbbi nyilatkozata is erősen arra utalt, nem esne kétségbe, ha haza kellene mennie, hiszen nem találja önmagát.

Ebben nem is lehet meglepetés, mivel Dani és Benő is távozott a csapatból, akik alapvető támaszt jelentettek számára. Noha Vivi láthatóan próbál segíteni Annának, ő sem áll elég közel a kihívó szívéhez. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Gelencsér Timi az egyik elbukott kör után készített interjút Annával, aki váratlanul elsírta magát, amikor a lelki gondjairól kellett beszélnie. Mindent elmondott az a pár másodperc, hogy mennyire lehet mélyen, szinte teljesen elvesztette önmagát, a vidámsága is kezd megkopni, mivel egy olyan csapatban van, ami már távolról sem fekszik neki.

„Továbbra sem vagyok, ez egyre rosszabb, úgyhogy… nem nagyon tudom, mit mondjak. Ha majd lesz párbaj, akkor megyek megint. Aztán, ha nem sikerül, megyek haza. Az a csapat érdeke, hogy jó emberek maradjanak itt. Ha valaki nem jó, akkor neki menni kell.” – válaszolt Gelencsér Timi azon kérdésére, hogy elégedett-e a teljesítményével.

Exatlon: András nagy döntésre szánta el magát, amit közölt a társaival

Timi azután érdeklődött, hogy Anna vajon tudja-e, mi a baj, mert az elején mindig jól ment. Ez volt az a pont, amikor nem sokkal később elsírta magát. „Sok mindenen múlik az, hogy kinek, milyen a teljesítménye. Én olyan vagyok, hogy sokszor a lelki támogatás az segít. Most egy kicsit mélyebb gödörben vagyok, igyekszem belőle kijönni, de annyira nem egyszerű. Meglátjuk, hogy sikerül vagy nem.

„Ki tud ebben segíteni?” – hangzott el a következő kérdés, amit hosszú csend követett. „Majd én…” – mondta sírva Anna. „Viivi?” – kérdezett vissza Timi. „Szerintem az a legjobb, akkor leszünk igazán erősek, hogy én úgy gondolom, magamon tudnék segíteni. Kicsit… döcögősen megy ez a dolog. Csak jó lenne felgyorsítani a folyamatot.”