Dollár
399,89 Ft
Euró
406,67 Ft
Font
481,91 Ft
Bitcoin
23,591 $

Exatlon: nézni is rossz, hogy Anna milyen mélyen van

Fotó: Fotó: Instagram/Kőnig Anna
not image

Hujber Dávid

2021. március 17. - 18:00

Anna minden eddiginél mélyebben van, nézni is rossz, hogy mennyire szenved, ami nagyon kihat a teljesítményére.

Anna totálisan egyedül maradt az Exatlonban, és ez már érezhetően kihat a teljesítményére. A legutóbbi nyilatkozata is erősen arra utalt, nem esne kétségbe, ha haza kellene mennie, hiszen nem találja önmagát.

Soron kívül Megérkezett Krausz Gábor reakciója Tóth Gabi Rolex luxusórájára

Ebben nem is lehet meglepetés, mivel Dani és Benő is távozott a csapatból, akik alapvető támaszt jelentettek számára. Noha Vivi láthatóan próbál segíteni Annának, ő sem áll elég közel a kihívó szívéhez.

Gelencsér Timi az egyik elbukott kör után készített interjút Annával, aki váratlanul elsírta magát, amikor a lelki gondjairól kellett beszélnie. Mindent elmondott az a pár másodperc, hogy mennyire lehet mélyen, szinte teljesen elvesztette önmagát, a vidámsága is kezd megkopni, mivel egy olyan csapatban van, ami már távolról sem fekszik neki.

„Továbbra sem vagyok, ez egyre rosszabb, úgyhogy… nem nagyon tudom, mit mondjak. Ha majd lesz párbaj, akkor megyek megint. Aztán, ha nem sikerül, megyek haza. Az a csapat érdeke, hogy jó emberek maradjanak itt. Ha valaki nem jó, akkor neki menni kell.” – válaszolt Gelencsér Timi azon kérdésére, hogy elégedett-e a teljesítményével.

Exatlon: András nagy döntésre szánta el magát, amit közölt a társaival

Timi azután érdeklődött, hogy Anna vajon tudja-e, mi a baj, mert az elején mindig jól ment. Ez volt az a pont, amikor nem sokkal később elsírta magát. „Sok mindenen múlik az, hogy kinek, milyen a teljesítménye. Én olyan vagyok, hogy sokszor a lelki támogatás az segít. Most egy kicsit mélyebb gödörben vagyok, igyekszem belőle kijönni, de annyira nem egyszerű. Meglátjuk, hogy sikerül vagy nem.

„Ki tud ebben segíteni?” – hangzott el a következő kérdés, amit hosszú csend követett. „Majd én…” – mondta sírva Anna. „Viivi?” – kérdezett vissza Timi. „Szerintem az a legjobb, akkor leszünk igazán erősek, hogy én úgy gondolom, magamon tudnék segíteni. Kicsit… döcögősen megy ez a dolog. Csak jó lenne felgyorsítani a folyamatot.”