Dollár
402,97 Ft
Euró
406,55 Ft
Font
480,82 Ft
Bitcoin
23,429 $

Exatlon: András nagy döntésre szánta el magát, amit közölt a társaival

Fotó: Instagram/Virág András
not image

Hujber Dávid

2021. március 16. - 21:32

András úgy döntött, hogy kicsit „visszavonul”, mert nem elégedett a teljesítményével, túl sok idegességet visz a játékba.

A bajnok a kezdetektől Bálint ellen harcol, de eddig javarészt kikapott, ami csak egyre feszültebbé tette. Összességében a fiatal kihívó még mindig jobb játékos, talán nem is kevéssel, aki lelkileg nincs topon, de így is veri Andrást.

Soron kívül 300 embernek kellett elhagynia egy társasházat a Corvin sétányon Budapesten

Ezt láthatóan nehéz elfogadnia, és noha nem akarja feladni, úgy döntött, hogy változtat, mert amit most csinál, az egyáltalán nem kifizetődő, és sokszor az idegesség jellemzi a játékát a pályák végén, ami nem jó.

„Srácok, gondolkoztam az éjszaka és arra jutottam, kicsit a téren változtatnom kell, hogy kevesebb idegességet viszek bele a pálya végébe. Oda akarok és próbálok is figyelni, csak eddig nem…” – mondta a TV2 kamerái előtt az Exatlon következő versenynapja előtt.

„Tudjátok, ez olyan, megyek a pályán és nem gondolok bele. Azt, amit ti láttok kívülről, azt én nem érzem belül. Most egy kis ideig, vagy nem tudom, egy picikét el leszek vonulva, vagy nem leszek annyira beszédes, az azért lesz, hogy kicsit helyre tegyem a gondolataimat, dolgaimat.”

A rengeteget kritizált Exatlon-Zsófi elárulta, mik a tervei a személyi edzéssel

„Most én erre jutottam, hogy saját magamat kell legyőznöm, olyan szinten, hogy ne bizonyítani akarjak.” – mondta el őszintén a véleményét András Dani, Krisztián és Lilkó előtt, akik türelmesen végighallhatták a társukat.