Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,54 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
460,07 Ft
Bitcoin
63,088 $

Exatlon: András nagy döntésre szánta el magát, amit közölt a társaival

András úgy döntött, hogy kicsit „visszavonul”, mert nem elégedett a teljesítményével, túl sok idegességet visz a játékba.

Fotó: Instagram/Virág András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A bajnok a kezdetektől Bálint ellen harcol, de eddig javarészt kikapott, ami csak egyre feszültebbé tette. Összességében a fiatal kihívó még mindig jobb játékos, talán nem is kevéssel, aki lelkileg nincs topon, de így is veri Andrást.

Ezt láthatóan nehéz elfogadnia, és noha nem akarja feladni, úgy döntött, hogy változtat, mert amit most csinál, az egyáltalán nem kifizetődő, és sokszor az idegesség jellemzi a játékát a pályák végén, ami nem jó. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

„Srácok, gondolkoztam az éjszaka és arra jutottam, kicsit a téren változtatnom kell, hogy kevesebb idegességet viszek bele a pálya végébe. Oda akarok és próbálok is figyelni, csak eddig nem…” – mondta a TV2 kamerái előtt az Exatlon következő versenynapja előtt.

„Tudjátok, ez olyan, megyek a pályán és nem gondolok bele. Azt, amit ti láttok kívülről, azt én nem érzem belül. Most egy kis ideig, vagy nem tudom, egy picikét el leszek vonulva, vagy nem leszek annyira beszédes, az azért lesz, hogy kicsit helyre tegyem a gondolataimat, dolgaimat.”

A rengeteget kritizált Exatlon-Zsófi elárulta, mik a tervei a személyi edzéssel

„Most én erre jutottam, hogy saját magamat kell legyőznöm, olyan szinten, hogy ne bizonyítani akarjak.” – mondta el őszintén a véleményét András Dani, Krisztián és Lilkó előtt, akik türelmesen végighallhatták a társukat.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.