Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

Exatlon: Viktor rendesen kiakadt András miatt, neki ez már nagyon sok, amit a pályán csinál

Viktornak elege van abból, ahogy a bajnokok reagálnak egy győzelemre, különösen András, aki rendesen felidegesítette.

Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Igen más hőfokon égnek a bajnokok a kihívókhoz képest, de vannak napok, amikor kevésbé hangosak. Hétfőn meglepően csendesek voltak, majd kedden lényegesen feljebb kapcsoltak, hangerőben is.

Talán soha ezelőtt nem voltak ennyire hangosak, különösen akkor, amikor megnyertek egy kört. Érdekes volt figyelni a kihívókat, hogy ez mennyire zavarja őket, majd volt egy pont, amikor Viktornál betelt a pohár. Soron kívül Szentkirályi Alexandra: „Kiszabadítjuk Budapestet Gyurcsány fogságából”

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

Andris ellen futott, aki végül legyőzte őt, és szinte tombolt a pódiumon. Az interjú alatt megjegyezte, hogy ez felidegesítette, neki ez már nem fér bele. Ritkán látni így Viktort, akiben nyilván ott volt a csalódottság is.

„Nem az a dühítő, hanem az, ahogy Andris reagál egy győzelemre. Engem az dühít, nem az, hogy kikaptam. Az ellenfél reakciója dühít.” – mondta el a véleményét idegesen Viktor.

Kiesett a Manchester City és az Arsenal a Bajnokok Ligájából

Az Arsenal már a rendes játékidőn belül kiesett a Bajnokok Ligájából a Bayern München ellen, addig a Manchester City és a Real Madrid hosszabbítást játszott.

Akár háromszor annyit is kereshet egy másodosztályú focista, mint az átlag magyar

Révész Bálint szerint jelenleg 2 millió forint a plafon, de az átlag 600 ezer és 1,3 millió között keres. Ha pedig a csapat jól teljesít, erre különböző bónuszok is rájönnek.