Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A versenyből kiesett Zsófi tisztázta, hogy semmit sem bánt meg, hiába voltak konfliktusai és összességében egy nagyon szegényes statisztikával a neve mellett esett ki.

Talán senki nem számított arra, hogy Zsófi csak pár pontot fog gyűjteni a három hét alatt. Mindössze négy egységet hozott, ami az Exatlon történetének egyik legrosszabb statisztikája. Ennek alapján sokszor biztos pont volt a bajnokoknak.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

A versenyzők közül senki sem hullajtott könnyeket, amikor véget lett a párbajnak, amit Anna úgy nyert meg, hogy az ügyességi feladatnál Zsófi egyetlen egy fát sem ütött le. Ennél egyértelműbb párbajt nemigen láthattunk az Exatlonban.

Úgy tűnik, Zsófi eddig elég jól bírja a kritikákat, és szerinte, ha maradhatott volna, jobb versenyzővé válik. Rengeteg negatív komment született a kiesése után, a többség örült, hogy véget ért számára az Exatlon, de ő semmit sem bánt meg.

„Egyáltalán nem bántam meg semmit. Én úgy gondolom, kiálltam a saját igazamért, ha arról volt szó, mindent beleadtam a pályákon, és tényleg megpróbáltam maximálisan hozni a futamokat.” – kezdte a válaszában.

„Akármennyire is úgy tűnt kívülről, vagyis hát nekem is nehéz volt belülről, belátom őszintén, teljesen más sportágból, teljesen másfajta mozgásból érkeztem, de úgy érzem, hogy vettem az akadályokat, és napról napra többet fejlődtem.”

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

„Nyilván ezt nem mindenki fogja elfogadni vagy beismerni, de szerintem magamhoz képest napról napra jobb voltam.” – fejezte be a válaszát a TV2 kamerája előtt.