Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,75 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
64,253 $

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

A versenyből kiesett Zsófi tisztázta, hogy semmit sem bánt meg, hiába voltak konfliktusai és összességében egy nagyon szegényes statisztikával a neve mellett esett ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán senki nem számított arra, hogy Zsófi csak pár pontot fog gyűjteni a három hét alatt. Mindössze négy egységet hozott, ami az Exatlon történetének egyik legrosszabb statisztikája. Ennek alapján sokszor biztos pont volt a bajnokoknak.

A versenyzők közül senki sem hullajtott könnyeket, amikor véget lett a párbajnak, amit Anna úgy nyert meg, hogy az ügyességi feladatnál Zsófi egyetlen egy fát sem ütött le. Ennél egyértelműbb párbajt nemigen láthattunk az Exatlonban. Soron kívül Kiderült, mely egyetemre volt a legnehezebb bekerülni

Úgy tűnik, Zsófi eddig elég jól bírja a kritikákat, és szerinte, ha maradhatott volna, jobb versenyzővé válik. Rengeteg negatív komment született a kiesése után, a többség örült, hogy véget ért számára az Exatlon, de ő semmit sem bánt meg.

„Egyáltalán nem bántam meg semmit. Én úgy gondolom, kiálltam a saját igazamért, ha arról volt szó, mindent beleadtam a pályákon, és tényleg megpróbáltam maximálisan hozni a futamokat.” – kezdte a válaszában.

„Akármennyire is úgy tűnt kívülről, vagyis hát nekem is nehéz volt belülről, belátom őszintén, teljesen más sportágból, teljesen másfajta mozgásból érkeztem, de úgy érzem, hogy vettem az akadályokat, és napról napra többet fejlődtem.”

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

„Nyilván ezt nem mindenki fogja elfogadni vagy beismerni, de szerintem magamhoz képest napról napra jobb voltam.” – fejezte be a válaszát a TV2 kamerája előtt.