Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Teljes erőből arcon csapott a mankójával egy magyar mentőst az ittas férfi

TÉMÁK:
#OMSZ
Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Ezt követően fenyegetőzni kezdett, így a mentőegység tagjai értesítették a rendőrséget, mondván, segítségre van szükségük.

Az Országos Mentőszolgálat hivatalos közösségi médiás oldalán megjelent beszámolóból kiderül, hogy a múlt hét folyamán Komáromba hívták a mentőket, ugyanis egy földön fekvő, 60 év körüli fejsérült férfinek volt szüksége segítségre.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A szakemberek perceken belül a helyszínre értek, majd megkezdték a sérült ellátását, ám amikor a hordágyra akarták helyezni az addig együttműködő férfit, az váratlanul teljes erőből arcon csapta a járóbotjával a gépkocsivezető kollégát.

Ezt követően fenyegetőzni kezdett, így a mentőegység tagjai értesítették a rendőrséget, mondván, segítségre van szükségük, s a kíséretükben sikerült csak stabil állapotban a kórházba szállítani a férfit – derül ki az OMSZ Facebookon közzétett bejegyzéséből.

Természetesen a bántalmazott kolléga is megkapta a szükséges ellátást, amelynek során minden sérülését ellátták, az Országos Mentőszolgálat pedig mielőbbi felépülést kívánt neki, valamint köszönetet mondtak a mentésben résztvevőknek.