Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Az Epic majdnem FPS-t csinált a Gears of Warból

Fotó: Microsoft
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Epic most elárulta, hogy mielőtt még eladták volna a Microsoftnak a Gears of Wart, a negyedik rész kapcsán fontolóra vették, hogy FPS-t csináljanak belőle.

Cliff Bleszinski, a Gears of War egykori vezető tervezője nemrég egy interjúban árulta el, hogy a sorozat negyedik címénél szóba került az FPS lehetősége: az XboxEra podcastben Bleszinski megosztotta, hogy mielőtt még a Microsoft 2014-ben felvásárolta volna a franchise-t, erősen elgondolkodtak azon, hogy FPS-re váltsanak a hagyományos TPS-ről.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Bleszinksi viccesen úgy fogalmazott:

“Igen, elmondhatom, hogy valójában fontolóra akartam venni, hogy első személyűvé váljon a játék. El tudod képzelni, hogy első személyben láncfűrészeljünk egy Locustot?”

A fejlesztő megosztotta, a Microsoft egyértelműen a Gears of War horro gyökereihez akart visszatérni, amikor megvásárolta, s úgy véli, ez azért történt, mert az Epic Games nem tudta, hogy mit kezdjen a szériával.

Most pedig úgy tűnik, hogy végre beindul a Gears 6 fejlesztése, miután februárban a The Coalition állítólag leállított két fejlesztés alatt álló játékot, hogy minden figyelmét a sorozat új darabjára összpontosíthassa.

Egy álláshirdetés is megjelent a neten, melyben a Gears of War franchise vezető játéktervezőjét keresik, ez alapján pedig szinte biztosra vehetjük, hogy hamarosan érkezik a sorozat legújabb része.