Egyre közelebb a Tottenhamhez Traoré

EPA/ANDY RAIN

Bense Róbert

2022. január 22. - 23:44

Hamarosan bejelenthetik Traoré érkezését, felgyorsultak az események.

A spanyol egyike azoknak, akiket már az FC Barcelonával, a Liverpoollal, valamint Manchester Uniteddel is kapcsolatba hoztak, de úgy tűnik, hogy a célállomás a Tottenham lesz.

A 25 éves játékos már megszokta a Premier League környezetét, 3 éve erősíti ugyanis a Wolverhampton csapatát, előtte pedig a Middlesbrough és az Aston Villa csapatánál is megfordult. Fizikai kondíciója és kvalitásai alapján abszolút kézenfekvő volt, hogy a szélső poszton erősítést kereső Conte kívánságlistájára is felkerül – írta meg a Fichajes

Traoréért állítólag 15 millió fontos ajánlatot tett a Tottenham, ami úgy tűnik, meggyőzte a Wolverhampton csapatát. Korábban olyan híresztelések is napvilágot láttak, hogy négy játékossal, név szerint Japhet Tangangával, Joe Rodónnal, Jack Clarkottal és Ryan Sessegnonttal váltanák ki Traoré átigazolási árát.

A Tottenham már hónapok óta dolgozik a spanyol válogatott focista megszerzésén, ugyanakkor Conte nem csak őt, hanem Dybalát, Kessiét, valamint Martialt is szívesen látná csapatánál. Egy biztos, izgalmas lesz az átigazolási szezon hajrája!