Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Dibusz mentése is a játéknap legnagyobb védései között a Európa-liga Twitterén

Budapest, 2023. március 16. A ferencvárosi Dibusz Dénes kapus a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjében játszott Ferencváros - Bayer Leverkusen visszavágó mérkõzés végén a Puskás Arénában 2023. március 16-án. A Bayer Leverkusen 2-0-ra gyõzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Dibusz Dénesnek köszönheti a Ferencváros, hogy nem lett súlyosabb a tegnapi vereség.

Mint ahogy arról beszámoltunk, kettős vereséggel búcsúzott a Ferencváros az Európa-ligától, miután hazai pályán is két góllal maradt alul a Bayer Leverkusennel szemben a Puskás Arénában.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Sztanyiszlav Csercseszov együttesének nem volt könnyű dolga tegnap este, nem elég, hogy kétgólos hátrányt kellett volna ledolgozniuk, annyi sérültje volt az FTC-nek, hogy az orosz edzőnek az utánpótlásból kellett kiegészítenie a keretet.

A Ferencváros így is tisztességgel tartotta magát, sőt, helyzetekig is eljutottak, azonban így is kétgólos vereséget szenvedtek, ám Dibusz Dénes bravúrjainak hála legalább nem lett csúnyább az eredmény.

A Fradi csoportelsőként jutott tovább ősszel, ami azt jelentette, hogy automatikusan a nyolcaddöntőbe jutott a csapat, ahol a Bundesliga tavalyi harmadik helyezettje várta a magyar együttest.

Utoljára 2004-ben láthattunk tavasszal is magyar csapatot a nemzetközi kupaporondon, akkor a Debrecen az FC Bruges ellen lépett pályára az UEFA-kupában, a belgák egyetlen góllal jutottak tovább a következő körbe.