Détár Enikő is volt mélyen, őszintén beszélt a korábbi mentális problémáiról

Fotó: LifeTV
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A még mindig csodálatos és csinos színésznőnek is voltak nehéz időszakai, de okosan döntött, és külső segítséget kért.

Sokan küzdenek mentális gondokkal, pánikbetegségekkel, miközben nem is tudnak róla, vagy nem hajlandóak azt beismerni. Egyesek azt hiszik, hogy ennek szervi okai vannak, és nem is gondolnak a mentális problémákra.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Nemrég Tóth Andi mesélt arról, hogy milyen súlyosak voltak ezek a pánikrohamok, és azt hitték, hogy epilepsziás, de kiderült, hogy nem erről van szó. Détár Enikő, aki szintén a Bréking vendége volt a LifeTV-ben, ugyancsak küzdött hasonló mentális kihívásokkal.

Enikő nem hitt abban, hogy mindezt egyedül tudja kezelni, így úgy döntött, hogy pszichológushoz fordul. Sokan másokkal ellentétben női és férfi szakemberhez is járt, hogy a lehető legjobb megoldást találja meg a helyzetre.

„Erről beszéltem is régebben, nyolc éve nincs semmi ilyen típusú. Nekem, amikor erre szükségem volt, pont a megváltozott életkörülményeim… állásból kirúgtak, anyukám meghalt, válás…. tehát egy ilyen csomagajánlat kaptam a Jóistentől.”

„Akkor én azt gondoltam, hogy ezt nem fogom tudni egyedül megoldani, és tudatosan nőhöz is, meg férfi pszichológushoz is jártam.” – mesélte a történetét a neves színésznő, aki a Dancing with the Starsban is letette a névjegyét.

Fehérneműben a Barátok közt egykori sztárja, lélegzetelállítóan néz ki

„Azóta olvastam róla, hogy Nyugat-Európában ez egy régi bevált módszer, és nagyon logikusnak is tűnik. Nem akartam se nőket utálni, se magam, se a férfiakat.” – osztotta meg a véleményét Enikő a témával kapcsolatban.