Fehérneműben a Barátok közt egykori sztárja, lélegzetelállítóan néz ki

Instagram/Som-Balogh Edina
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Balogh Edina káprázatosan néz ki, és ez különösen igaz, amikor fehérneműben fotózzák, mint legutóbb.

A 36 esztendős színésznő nagyon gyorsan felhívta magára a figyelmet az RTL Klubon futó és hamarosan véget érő legendás sorozatban, a Barátok köztben. Éveken át az egyik legfontosabb szerep volt az övé, amit remekül hozott.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Nádor Kingát játszotta 2004 és 2013 között, majd 2014-től 2018-ig epizódszerepekben tűnt fel. Ez egy nagyon hosszú időszak volt számára, ami alapvetően határozta meg az életét és karrierjét, hiszen 2004 és 2013 között gyakorlatilag minden napja erről szólhatott.

A volt szépségkirálynő, aki 2008-ban Zenthe-díjas lett, családot alapított és egy nagyon boldog családban élhet. Az idő múlása azonban nemigazán látszik rajta, noha 2004-ben még egészen fiatal volt, amikor bemutatkozhatott a sorozatban.

Rácz Jenő menyasszonya évekkel ezelőtt egy bántalmazó párkapcsolatban is élt

A közösségi médiában is népszerű sztár Magyarország egyik legcsinosabb és legvonzóbb nőjének mondhatja magát. Ez a szépségkirálynői címe óta sem változott, mert káprázatosan néz ki, mindenfajta túlzás nélkül.

Ritkábban láthatjuk őt fehérneműben, de most ez is megtörtént, ami kissé sejtelmes is. Amikor egy nő elképzel magának egy ideális formát, akkor valószínűleg valami hasonló járhat a fejében. A hozzászólások is ezt támasztják alá.