Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Csak pislogni fogsz Demi Moore szexi szettje láttán (videó)

Demi Moore továbbra is nagyon fiatalos, egyszerűen meghatározhatatlan a kora, és joggal élheti boldogan az életét.

Fotó: Instagram/Demi Moore
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Generációk ismerik Demi Moore-t, aki egy igazán egyedi és különleges szépség. Mintha meghatározhatatlan lenne a kora, amiben van valami, mert alaphangon akár 20 évet is letagadhatna a korából.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy túlzó, amit állítunk, nézze meg a róla készült tartalmakat, illetve azt, hogy mikor született. Nem csalás, nem ámítás, Moore 1962 novemberében látta meg a napvilágot. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Ennek lassan már 61 éve, tehát a 60-as éveiben jár a világsztár, de mintha még mindig csak a 40-es évei elején lenne. Több mint elismerésreméltó az, ahogyan kinéz Bruce Willis egykori párja és szerelme.

Nagy párost alkottak együtt 1987 és 2000 között, imádták őket a bulvárlapok és a közönség. Sokan sírtak, amikor bejelentették, hogy nincs tovább, majd Moore 5 évvel később összeházasodott a nála messze fiatalabb Ashton Kutcherral.

Ez a kapcsolat már messze több támadást kapott, viszont nem volt igazuk azoknak, akik azt mondták, hamar véget ér. Olyannyira nem, hogy 2013-ban mentek szét, de Demi még mindig csodálatosan néz ki. Ha kíváncsi vagy a legújabb szettjére, amiben káprázatosan mutat, csak kattints erre a linkre.

Nem mindennapi, zárás utáni akciót hirdetett az Auchan

A zárás utáni vásárlási lehetőség a törzsvásárlók számára lett meghirdetve.