Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Megható fotó Debreczeni Zita és Gianni második gyermekéről

TÉMÁK:
#Bulvár #Celeb
Fotó: Instagram/Gianni Annoni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Gianni Annoni egy nagyon megható fotót osztott meg második gyermekéről, aki ezen a héten látta meg a napvilágot.

Van pár sztárpár idehaza, és többségüket mindenki ismeri, köszönhetően a bulvármédiának, valamint a televíziónak, illetve a közösségi médiának. Vannak, akiket rendszeresen támadnak, míg másokat a többség egyértelműen kedvel.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Gianni Annoni és Debreczeni Zita minden kétséget kizáróan az egyik legszerethetőbb sztárpáros, akik már hosszú ideje alkotnak egy családot. Kapcsolatuk elején őket is érte negatív hozzászólás, voltak, akik azt mondták, nem lesznek sokáig együtt.

Tévedtek, hiszen azóta megszületett a második gyermekük is, akit szintén rendkívül izgatottan vártak. Zita és Gianni tudatosan tervezték a családjukat, és mindenki nagyon kíváncsi a picire, illetve a részletekre.

Boldogabbak nem is lehetnének, hiszen már odakint is négyen vannak. Egy baba születése mindig különleges, és ez még inkább így van, ha nagy szeretetben és biztonságban nőhet fel, mint Zitáék esetében.

„Isten hozott kicsi gyermekunk Gregorio Àdàm! Nagyon vartunk! Gianfranco, Mamma e Papá…” – írta a posztjában Gianni, akinél most nehezebb lenne boldogabb édesapát találni. Szívből gratulálunk a picihez, sok egészséget kívánunk!