Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Tolvai Reni smink nélkül is gyönyörű, sok bókot kap

Tolvai Reni egyrészt nagyon jó formában van, másrészt kiváló genetikával rendelkezik, és smink nélkül is egy igazán vonzó nő.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Tolvai Renit az egész ország ismeri, köszönhetően a Megasztárban aratott nagy sikerének. Ne feledjük, idén ismét lesz Megasztár, sokan kíváncsiak arra, hogy kik lehetnek az új zsűritagok, akik között lehetnek korábbi nyertesek is. Számtalan érdekesség vár ránk a széria folytatása miatt, ami egy újabb nagy húzás a TV2-től.

Az RTL-t sem kell félteni, mert Majka és Tóth Andi átszerződése az X-Faktor mentoraként olyasvalami, ami komoly nézettséget generálhat. A nézőknek nem lesz könnyű dolguk, mert nyilván ugyanazon idősávban forognak majd a tehetségkutatók, még ha ez nem is feltétlen ideális, mivel nézőket vesznek el egymástól. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Reni szintén lehetne zsűritag, egykori nyertesként ülhetne ott a Megasztár székében, amire aligha mondana nemet. Számos műsorra mondott már nemet az évek alatt, miután a zene érdekli, és ez pontosan erről szól, szóval bizakodhatnak a rajongók, mert minden esély megvan rá, és jól is állna ez a szerep neki.

Annyira már nem lehet messze a bejelentés, várhatóan még a nyári időszak során megtudjuk, kik a zsűritagok. Az X-Faktornál már mindenkiről lehullott a lepel, addig a riválisnál egyelőre nagy a titkolózás. Számos nagy esélyes van, viszont már minden bizonnyal a háttérben megszülethettek a megállapodások.

Reni továbbra is aktív a közösségi médiában, most épp smink nélkül mutatta meg az arcát. A krémek szerelmese, nagyon odafigyel a bőrére, amivel később éveket nyerhet, sokkal fiatalosabb lehet, mint azok, akik kicsit sem foglalkoznak a témával, pedig illene, és ez nem mindig a pénzről szól, már az egészséges táplálkozás is sokat segít.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.